![]() |
VW Neeza in 2008?
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...410c274af7.jpg
VW Neeza in 2008? Conceptul Neeza a fost prezentat in 2007 la Shanghai, fiind construit de chinezi. Masina ar putea imprumuta sasiul de la VW PQ35/Skoda Octavia. Neeza va fi fabricat pe aceeasi linie de productie cu Skoda Octavia, in China. Nu se mentioneaza daca va avea intr-adevar "suicide doors". S-au luat in considerare cateva motorizari, de la cea de 1.4L cu patru cilindri biturbo de pe Golf GT (170 CP), pana la 3.6L V6 de pe Passat R36 (300 CP). |
Re: VW Neeza in 2008?
seamana mult cu audi q7.....probabil ca au aceeasi platforma
|
e f u t u r i s t a ... imi place
|
are garda la sol mare si la noi prinde bine asta :)
|
arata bine masini dar...oglinzi cam mici pt monstruozitatea masinii...iar farurile sunt putin cam ciudate,cat despre usi...nush cat de avantajoase o sa fie...in rest arata bn
|
Re: Volkswagen Neeza
mashina e facuta pe platforma de Skoda, deci nici o sansa sa semene cu Audi Q7 :)
|
e frumos...imi plac cum se deschid portierele:D
|
Imi place :) imi plac si jantele.. dar si modul de deschidere a portierelor
|
urat concept....
parerea mea.. |
da e destul de smechera masina...imi plac motorizarile
|
e frumoasa dar e prea inalta...trea sa lase garda mai jos...:D
|
seamana putin cu q7-le mai ales partea din spate din lateral. oricum frumos shi motorizarile f bune
|
asa e, seamana mult cu q7`le
|
Misto masinutza......Le trebuiau si celor de la Vw asa o masina ......Cu sigurantza va concura in cu "Audi Allroad" si cu "Volvo XC90" dupa cum arata ......Si mie mi-se pare ca seamana cu Q7 dar doar partea din spate ....E reusit modelul .....
|
e frumusel...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning