![]() |
o lada de bere :lol: :lol:
|
ar99bmw, ma bucur ca ai reusit sa vezi filmul.. si cine e gagica din poza de la avatar? gagica ta?:)
Poti sa pui o poza mare cu gagica:) sa vada baietii ca nu vb prostii... Si o poza cu masina ta, pe lumina.. banuiesc ca ai :) Si zi si tu un nickname, ca sa nu tot scriu ar99bmw :D |
o sa fie gagica mea nu a lui ar99bmw :lol: bineinteles daca accepta o lada de bere
|
Incep licitatia de la : 300.000 lei!!!!
Cine da mai mult??? |
301.000 lei. :lol: :lol:
|
|
nu mai licitati baieti ca n-am nr. :)))))
|
Bai, este frumos foc BMW-ul! Ai gusturi! :wink:
|
hai mah...cine are filmuletzul cu porschele ? 8) :oops:
|
Bai aradeanule.. gagica din poza nu e cea care a fost cu tine la tuning show..
sau tot aia e ?:) Fata cu care erai in masina cand te-am filmat..ai poza cu ea?:) cred ca m-am indragostit :D ia pune o poza sa o vad clar:) ca masina.. degeaba ma uit la ea.. oricum n-o sa am asa ceva niciodata eu am dacie. sunt amarat in + de asta.. am facut accident azi..:( p.s. : ti-am zis.. zi-mi cum te cheama.. sau zi-mi un nick..ca sa nu-ti tot zic altcumva. vezi ca te-am pus la yahoo messenger.. eu sunt sconxoo, sa dai allow. cheers. Bafta. |
Lasa mane nutzi face probleme de masina ca aia se face. Si a mea e praf, asta inseamna ca-i dai blana ;)) . Itzi zic eu a cui sunt vorbele astea si il vizau pe BMI.
|
Eh.. asta este acuma ..
Daca-mi trebuie tubi de basi si blana ... Acuma ma dau pe jos :) Cu muzica in casti:) |
Eu sunt ala de mai sus..
Am uitat ca nu eram logat :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning