![]() |
da.
|
Si eu am votat! :)
|
+ 1 de la mine :wink:
|
+1 de la mine de la net-cafe
si inca 2 vor mai fii de acasa si de la scoala in urmatoarele 2 zile :lol: e foarte simpatica fiica ta , sper sa reuseasca ! |
chiar conteaza votul nostru.. e chiar placut, daca alegerile n-au iesit asa cum trebuiau sa iasa macar aici sa votam :D :D
Multa bafta in continuare! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Cu ce ne ajuta pe noi, pe pasionati, ne inchide parcuri, ne arunca in gura politiei, ne lasa fara loc de dat. Cred ca a fost si este cel mai prost primar pentru Bucuresti. Sa fi tampit sa il votezi din nou, doar nu suntem masochisti. |
Positie in het klassement van cristina : 374
Cristina se afla pe locul 374 |
grabiti-va pentru ca acum Cristina e pe 374 si are nevoie de cel putin 627 de voturi ca sa intre in TOP 250 la momentul asta. acum are doar 414. cu oleaca de efort din partea celor care isi pot schimba IP-ul se poate face. eu is pe cablu.
Concursul dureaza pana pe 18 dec. Asa ca mai bagati repede vreo 200+ de voturi care puteti. ce reclama inteligenta isi fac astia... deja au vreo 13000+ de membri inscrisi in concurs |
Am incercat sa votez si mi-a aparut \"Sorry, je hebt reeds gestemd op deze persoon! \"
Mey frete tu esti din Belgia?? Si daca esti...chiar nu-ti poti permite un alt cadou mai ieftin??Chiar este necesar sa te rogi de \"romanasi\" sa-ti da un vot? :?: :!: Ai acolo o situatie materiala asa nasoala? Nu te supara pe mine,dar asta e ideea mea personala. :idea: |
mai bine te abtineai sa-ti spui parerea ta personala
|
Corect, ai si de la mine un vot, sper sa reuseasca in 250 si multa bafta.
|
Re:
Quote:
nu ma supar, ideea este ca numai zborul este gratuit si nu ma saracesc de 100 si ceva de euro. Bucuria cea mare este sa te numeri printre cāstigatori. si inca ceva,nu este o rusine sa ma rog de \"romānasi\" care sunt conationalii mei,sunt nascut in Romānia ,este si va ramāne tara mea. |
sper sa reusesti .. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning