![]() |
Re: Ford Mondeo MK3 2.0 TDCI 130 CP
2 Attachment(s)
Smoked headlight
|
Frumoase farurile , schimba mult aspectul !
|
Ooo Andutule ti`ai schimbat i`ar marca de bolid...felicitari, daca ar fii fost si ea "normala" ar fii fost si mai bine. :lol:
Sa o stapanesti sanatos, mult succes cu ea!! |
Salutare,ms frumos.Din punctul meu de vedere este o masina cat se poate de normala are 4 roti,un volan un schimbator,nu este nici un dezavantaj volanul pe dreapta,dimpotriva pretul o face un avantaj:D
|
de noii lautari nu zici nimic tinere?poze ceva...8)
|
Ce folie "nesimtita" ai pe geamuri si pe triple :lol: !
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si niste poze cu muzica si triplele:D
|
Sa nu-mi spui ca ai bagat un carton in fata radiatorului . . . :D
In rest arata bine masina, multa bafta in continuare! |
incearca sa ascunzi cablurile alea . eu personal, la mine le-am bagat pe dupa mochete. iar statia o plasai mai bine in stinga sau drapta portbagajului , nu pespatele banchetei. asa poti ascunde toate cablurile
o sa fac o poza la mine si o postezi. Sper ca nu te superi de sfat. Faine triplele :) |
Quote:
Quote:
|
Da jos cartonul ala, nu e 1310 :) Ori cu el acolo, ori fara, tot aia este. Masinile din ultimele generatii stiu sa isi gestioneze aerul, ventilatorul de exemplu nu mai e actionat tot timpul precum la Dacii. Dieselele oricum se incalzesc mai greu, nu ai ce sa le faci si nici ce solutii sa adaptatezi. Doar pe soferii de Dacii inraiti, ii mai vezi cu cartoane in fata radiatoarelor indiferent de masina pe care o conduc in prezent.
|
1 Attachment(s)
dar nu dai gaura in tabla. daca inlaturi mochetele laterale ai sa vezi ca ai traverse de metal( structura masinii. dublezi aceste traverse cu lemn de brad( ca sa le poti stringe bine cu syuruburi)
pui mochetele apoi, iar dupa aceea fixezi statia de acel lemn de brad( scindura subtire de 1-1,5 cm) poate pare bizar sau primitiv, dar nu ai nici o problema. nu suna( zdrangane) si nici nu este vizibil eu asa am facut. in plus eu nu aveam cum sa pun statia in locul une ai fixat-o tu pentru ca am tunul acesta de bas in portbagaj :) |
Quote:
Quote:
|
pai...eu am facut asta
in portiere am Oxigin la cite 200w bucata de aia am 2 statii in portbagaj ii fac poze mai tirziu si o sa le postez cred ca am probleme cu auzul( cel putin asa zice lumea ) :) dar intr-un final cred ca , chiar voi avea :) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:12. |
- Copyright 2026 4Tuning