Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Mondeo MK3 2.0 TDCI 130 CP (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/274233-ford-mondeo-mk3-2-0-tdci-130-cp.html)

Andutu TZH 28-11-11 18:05

Re: Ford Mondeo MK3 2.0 TDCI 130 CP

2 Attachment(s)
Smoked headlight

Allynush 29-11-11 00:15

Frumoase farurile , schimba mult aspectul !

bobocu91 06-12-11 22:02

Ooo Andutule ti`ai schimbat i`ar marca de bolid...felicitari, daca ar fii fost si ea "normala" ar fii fost si mai bine. :lol:

Sa o stapanesti sanatos, mult succes cu ea!!

Andutu TZH 06-12-11 22:08

Salutare,ms frumos.Din punctul meu de vedere este o masina cat se poate de normala are 4 roti,un volan un schimbator,nu este nici un dezavantaj volanul pe dreapta,dimpotriva pretul o face un avantaj:D

giny 18-01-12 14:03

de noii lautari nu zici nimic tinere?poze ceva...8)

Allynush 20-01-12 19:13

Ce folie "nesimtita" ai pe geamuri si pe triple :lol: !

Andutu TZH 20-01-12 20:59

Quote:

Originally Posted by giny (Post 4833925)
de noii lautari nu zici nimic tinere?poze ceva...8)

Sa mai facut cate ceva la masina de la ultima postare,toata linia Ground Zero sunt lautarii:))
Quote:

Ce folie "nesimtita" ai pe geamuri si pe triple !
aaa da si triplele,initial am crezut ca o sa iese mai deschise,dar au iesit cam inchise.O sa le mai deschid cat de curand,cu toate ca se vede bine prin folie:D

Andutu TZH 21-01-12 12:09

3 Attachment(s)
Si niste poze cu muzica si triplele:D

sqmpykwl 21-01-12 12:56

Sa nu-mi spui ca ai bagat un carton in fata radiatorului . . . :D

In rest arata bine masina, multa bafta in continuare!

Nutu25 21-01-12 14:11

incearca sa ascunzi cablurile alea . eu personal, la mine le-am bagat pe dupa mochete. iar statia o plasai mai bine in stinga sau drapta portbagajului , nu pespatele banchetei. asa poti ascunde toate cablurile
o sa fac o poza la mine si o postezi.
Sper ca nu te superi de sfat.
Faine triplele :)

Andutu TZH 21-01-12 16:13

Quote:

Originally Posted by sqmpykwl (Post 4838924)
Sa nu-mi spui ca ai bagat un carton in fata radiatorului . . . :D

In rest arata bine masina, multa bafta in continuare!

Ba da chiar este carton,stiu ca pare cam antic,dar la -10 grade abia mi se incalzea motorul si nu am gasit o solutie mai buna;)
Quote:

incearca sa ascunzi cablurile alea . eu personal, la mine le-am bagat pe dupa mochete. iar statia o plasai mai bine in stinga sau drapta portbagajului , nu pespatele banchetei. asa poti ascunde toate cablurile
o sa fac o poza la mine si o postezi.
Sper ca nu te superi de sfat.
Faine triplele
Statia am montat-o acolo pentru ca nu am vrut sa dau gaura in tabla.Cablurile ma cam supara si pe mine acolo,dar pana vine putin caldura le las asa,parerile de bine sau criticile sunt bine venite;)

sqmpykwl 21-01-12 16:18

Da jos cartonul ala, nu e 1310 :) Ori cu el acolo, ori fara, tot aia este. Masinile din ultimele generatii stiu sa isi gestioneze aerul, ventilatorul de exemplu nu mai e actionat tot timpul precum la Dacii. Dieselele oricum se incalzesc mai greu, nu ai ce sa le faci si nici ce solutii sa adaptatezi. Doar pe soferii de Dacii inraiti, ii mai vezi cu cartoane in fata radiatoarelor indiferent de masina pe care o conduc in prezent.

Nutu25 21-01-12 16:20

1 Attachment(s)
dar nu dai gaura in tabla. daca inlaturi mochetele laterale ai sa vezi ca ai traverse de metal( structura masinii. dublezi aceste traverse cu lemn de brad( ca sa le poti stringe bine cu syuruburi)
pui mochetele apoi, iar dupa aceea fixezi statia de acel lemn de brad( scindura subtire de 1-1,5 cm)
poate pare bizar sau primitiv, dar nu ai nici o problema. nu suna( zdrangane) si nici nu este vizibil
eu asa am facut.
in plus eu nu aveam cum sa pun statia in locul une ai fixat-o tu pentru ca am tunul acesta de bas in portbagaj :)

Andutu TZH 21-01-12 16:51

Quote:

Originally Posted by sqmpykwl (Post 4839297)
Da jos cartonul ala, nu e 1310 :) Ori cu el acolo, ori fara, tot aia este. Masinile din ultimele generatii stiu sa isi gestioneze aerul, ventilatorul de exemplu nu mai e actionat tot timpul precum la Dacii. Dieselele oricum se incalzesc mai greu, nu ai ce sa le faci si nici ce solutii sa adaptatezi. Doar pe soferii de Dacii inraiti, ii mai vezi cu cartoane in fata radiatoarelor indiferent de masina pe care o conduc in prezent.

Eu unu parca am simtit o diferenta,sau poate este doar efectul placebo.Oricum sa mai incalzit si o sa il dau jos:D
Quote:

dar nu dai gaura in tabla. daca inlaturi mochetele laterale ai sa vezi ca ai traverse de metal( structura masinii. dublezi aceste traverse cu lemn de brad( ca sa le poti stringe bine cu syuruburi)
pui mochetele apoi, iar dupa aceea fixezi statia de acel lemn de brad( scindura subtire de 1-1,5 cm)
poate pare bizar sau primitiv, dar nu ai nici o problema. nu suna( zdrangane) si nici nu este vizibil
eu asa am facut.
in plus eu nu aveam cum sa pun statia in locul une ai fixat-o tu pentru ca am tunul acesta de bas in portbagaj
Am inteles ce vrei sa spui,tot ce am nevoie este putina caldura.Se vede ca esti mult mai inrait ca mine cu muzica.La mine daca ar fi sa ii mai fac un upgrade ar trebui sa schimb toate difuzoarele din masina,pentru ca si asa basul este mai puternic decat inaltele

Nutu25 21-01-12 16:54

pai...eu am facut asta
in portiere am Oxigin la cite 200w bucata
de aia am 2 statii in portbagaj
ii fac poze mai tirziu si o sa le postez

cred ca am probleme cu auzul( cel putin asa zice lumea ) :)

dar intr-un final cred ca , chiar voi avea
:)

All times are GMT +2. The time now is 14:12.

- Copyright 2026 4Tuning