![]() |
Re: Nush daca trebuia sa postez si eu DACIA mea!
Quote:
Tipule, ce legatura are stilul Gordini cu bullbaru' ? Vrei sa-ti faci masina frumoasa, sau un taur urat ? :roll: |
Quote:
|
Cine stie sa faca virtual tuning?... Pls :)
|
[QUOTE=Tipule, ce legatura are stilul Gordini cu bullbaru' ? Vrei sa-ti faci masina frumoasa, sau un taur urat ? :roll:[/QUOTE]
Nush ce sa zic,:cry: astept pe cineva care se pricepe la virtual tuning sa vad cum iese cu bulbar si daca nu o sa imi placa o sa ma razgandesc :-) |
Pfai cu bulbaru va arata urat.Eu cred ca renunt la bare jos pt ca din 1 ian 2007 regulile vor fi mai stricte
|
1 Attachment(s)
salut
ai putea incerca asa ceva daca iti place si nucred ca este prea greu si prea costisitor sa faci rost de bari si de jenti pe la dezmembrari sau pe la batrinei prin garaje:D :D :D |
Quote:
|
Inca astept ideei cum sa o fac, pt ca timpul trece si trebuie sa vina si ziua cea mare pt aceasta masina...:)
|
Cine m-ai are ideei? :)
|
4 Attachment(s)
salut incodat
mai poti incerca ceva de genu asta da cu finisari si detali pe gustul tau aaaa si avind invedere ca ai stopuri mari poti si folosi barile tale sau cu flapsuri da bari nichelate ca astea de r12 ts mai greu........cam fffoarte greu;) :lol: :lol: |
Quote:
|
pai ai zis ca nu prea vrei sa ai deaface cu cap de creta si dac dai barile jos le faci cu ochiul:weee:
|
Quote:
|
Cine se pricepe la Virtual tuning? Va rog mult, pt ca vreau sa imi fac si eu o idee cum o sa arate cu bulbar si fara bara.
|
chestia cu bullbar pe berlina e cam kitch:| dar daca tie iti place...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning