![]() |
tryambaka_and_d_maniacs_-_la_cosa_nostra
Astral_Projection_-_Another_World Xenomorph_-_Acid_for_Blood parasense_-_stop_the_sickness fungus_funk_-_spiders_secret infected_mushroom-im_the_supervisor recomandari de ultima ora: Hux-Flux_-_Cryptic_Crunch Tek Fox - Bass Infektion (January 2006) |
Re: Ce muzica preferati?
in general muzika house cu BASS....un exemplu : Dj Shadow - Six Days ReMiX
|
Quote:
|
dadui si io un ex
|
intotdeauna merge un hit retro in masina si un house nebun cand simti ca ai prea multa energie ... deobicei la plimbarea de seara b-)
|
mda mai mult sau mai putin
|
aaaa si fara rock si manele in masina ... acuma fiecare asculta ce`i place poate unii isi baga woofer si boxe sa faca galagie mai mare pe melodia lor rock preferata sau sa auda mai tare dezacordurile din manele cine stie ... fiecare cu gustu lui... "nu te poti ... in gustu omului da te poti ... in gura lui sa`i schimbi gustu" era o vorba din popor
|
rock DA :D :D :D :D, merge si ala super fain
manele NU nu mai zic nimic ca am mai zis recomand ricardo vilalobos |
pt amatorii de minimal www.chilloutsibiu.ro si live sets
|
de ce dreku in mashini frumoase de multi bani se asculta muzica proasta???
|
pt ca in Romania multi prosti si tarani au bani.
|
corect.iti dau perfecte dreptate.prea multi tarani
|
Eu in general ascult muzica neagra(Rap, R'n'B) indiferent ca sunt in masina sau acasa, dar mai bag si House, Techno, etc...........Un singur lucru nu ascult: manele,,,,le urasc
|
mah da PARAZITI sau MAFIA nu asculta nimeni in masina ? :P
ca io dealea ascult :P :) la ce "scule" am in masina se aude de la 0.001 cm dist :) da oricum eu ascult ptr mine restu treaba lor :) ps... manele ascult cand is BETON (adic imbibat la greu cu alchoooale) :P gata... |
cateva dedicatii:
666-bomba(dj trashy rmx) dj huda hudia-party people get up |
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning