Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Subwoofere (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere.html)
-   -   suboofer sau tun de bass ? (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere/27334-suboofer-tun-bass.html)

bulu 30-11-06 21:00

Re: suboofer sau tun de bass ?

Da ma esti meserias ... merge beton JL pe statie boss ... baga mare :).

bad_boy2k 30-11-06 21:11

prietene... nu cred ca e cazul sa comentezi tu cine sunt sau ce fac io... ca n-ai idee. eu te-am invitat sa asculti un JL ieftin pe un boss la fel de ieftin, sa vezi ca nu trebuie sa ai buget de coishpe milioane pt a avea un JL. e problema ta daca vii sau nu, dar, te rog, abtinete de la astfel de comentarii pe viitor, ok? iti multumesc

bulu 01-12-06 02:35

K ... nu vreau sa ma cert cu nimeni ... scopul e sa invatam ca oricine are de invatat.Orice firma are produsele de entry si produsele de varf.Oricum a face o combinatie de genu celei care ai descris-o mie mi se pare ca nu miroase bine. Poti sa pui orice statie pe orice dif fara a tine cont de nimic dar nu stiu ce rezultat vei obtine.
Am ascultat destule masini cu multe configuratii asa ca nici eu nu-s unu care am picat de pe luna si nu am ce face si comentez pe forum.
Oricum noi discutam de un sub mic ... ai putea sa-i zici celui cu supernova cam cati litri are nevoie un astfel de sub (Sealed/BR) ca sa stie pe unde se incadreaza.

bad_boy2k 01-12-06 08:05

nu mai stiu exact volumul incintei ... cert este ca e BR si oricum foarte mica... iar configuratia este asa cum este pentru ca nu au fost resurse pentru a se lucra acea masina asa cum trebuie...inca... va veni si vremea ei. dar momentan atat poate oferi acel 206sw.

acid 01-12-06 10:54

Quote:

Originally Posted by cls21b_EVO (Post 636995)
Nu are rost sa mai dau EDIT , ce vreau sa spun este ca ...nici nu stiu de ce ne mai obosim sa dam sfaturi la toti cei care intra , ca sa nebunesc dak asculta vreunul ...toti vor sa le sara creieri de la bass , dak se poate cu 1.000.000 toata treaba ...aa si sa sune inaltele si mediile clar ca apa Evian ...
Sa mor dak stiu pe vreunul care a intrebat ceva aici , i sa raspuns promt si la subiect , si el a facut dupa cum i sa zis.Deh...firea romanului...

asha-i .. daca vrei sa faci o treaba .. te-ai dus la o firma si faci ( dai un ban dar stai in fatza) ca pe forum.. cati useri sunt atatea pareri ... si pleci si mai nelamurit. hai noroc

Zaheyu 02-12-06 19:14

Mai am si eu o intrebare. Vreau sa-mi iau un amplificator ieftin sa ma joc cu el (fata, spate, filtre, etc.) As alege intre Blaupunkt GTA 274, BGA 250, Pyle PLAD212, In phase IPA400. Mai sus nu ma arunc pt ca sunt habarnist si nu vreau sa patesc ca si cu difurile.
Pareri personale, probleme, se desprinde vre-unul dintre ele?

tico_rs 02-12-06 21:07

Pyle pare dupa mine cea mai buna alegere, Blaupunkt sunt penibil de slabe... In Phase are ceva de-a face cu Phase?

All times are GMT +2. The time now is 11:06.

- Copyright 2026 4Tuning