![]() |
Re: Provocari
Sa nu imi spui k e si pe Depozitelor radar fix.eu de cate ori am mers pe centura nu am vazut nici un radar(oricum nu am mers cu 50km/h pe acolo niciodata)
|
deci este...;)
asa ca pana la urma tot la ideea mea ajungem... :D albota :) |
eu toate care leam facut au fost la stadion dar este buna ideea cu europa :D acolo este si parcare si drumuri cate vrei e chiar bunicica ideea.
|
Baieti eu zic ca ar fi bine prin fata scoli 17 din Razboieni adica de la rond pana jos aproape de intersectia care urca sus spre targ..... aprox 1-1.3 km lungime
|
eu cred k e mult prea po****ta zona din fata scolii 17.nici nu ai apuca sa te dai de doua ori k probabil un batran senil ar si suna la garda.
|
Fratilor.....s-a terminat cu mersul pe jos...deci care vrei sa ne dam....anuntati-ma si se rezolva....locatia ma intereseaza mai putin. Bafta si distractie placuta :)
|
Am uitat sa mentionez.......eu am masina de 115 cai....mi se pare logic ca si cel cu care ma dau sa nu aibe mai mult de 120 de cai. Va multumesc anticipat. Ps: eu vreau sa testez masina mea sa vedem ce si cum.
|
bv mai baiete...ti-ai luat masina si nu mai zici nimic....
>:P |
Bai baiete te-am sunat dar tu nu auzi telefonul ca iar esti "pe afara" :). Apropo ,de ceva timp se monteaza si vibratii pe mobile.....sau eventual activeaza optiunea :P. Prima victima, mercedes c classe cdi 116 cai.
|
baeti eu zica ca tot varianta vama ar ramane de o liniut sau drumul care duce la rafinariea de la bradu
|
degeaba stabilim locatii ca oricum cand e sa n intalnim nu vine nimeni...
|
Mare dreptate ai sco....am ajuns sa ii caut eu pe ei si sa ma rog de cei cu masini mai puternice.....si nimic. Eu inca astept.
|
dar cik se strange lume in fiecare we, adik vineri si sambata seara in parcare la finantze...cik se mai si dau...
pm tre sa vedem odata care e treaba ;) |
Neaparat :P
|
clar la finantze :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning