![]() |
Re: De vanzare Subaru Impreza
sus si up!!!!
|
25000 euro................
|
up..................
|
Stiam ca proprietarul este o doamna... Si ca masina zace printr-o curte intr-un sat de pe langa Bucuresti.. Este un fel de printesa la tara!
Nu o sa dea masina nici cu 20000! In loc de up! |
Quote:
Al unui cuplu am inteles... Eu nu cunosc,doar am pus-o la vanzare la rugamintea unui prieten ce-i cunoaste...;) UP!! |
Acum de sarbatori....:lol:
UP!! |
up sus de tot..........bafta la vanzare
|
mai bine o duc la AAA auto :)) au incercat pe acolo??
|
Quote:
|
pretul la una noua era de max. 27,000 ddp conform vechi legislati , acum cu noile taxe cred ca e max 23,000 ddp conform noilor prevederi vamale , oricum muzica pusa cu bun simtz facuta bine e antifonata toata de profesionisti , cred ca daca o sa o cumpere cineva nu va fi dezamagit , baza la masina asta va ramane motorul de 160 cp si transmisia integrala , sper sa conduceti toti un subaru chiar si cu motor de 1,5 si o sa intelegeti
|
aaa...nu va suparati...are cine rest la o bacnota de 50.000 euro?? ca ma plimb din banca in banca si nu au ... :D
unora le-a dar cu , carul/ altora doar cu ... pipeta... |
Quote:
Intamplator lucrez la Coca Cola si intamplator am vazut filmul si pozele cu predarea masinii... Asa ca... 8) |
Quote:
Stiu ca o femeie a castigat-o si acum zace in curte masinuta ca n-are cine s-o plimbe...:rolleyes2 UP!! |
up.......;)
|
of doamne :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:09. |
- Copyright 2026 4Tuning