Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Complete Design Challenge (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/27327-complete-design-challenge.html)

pheerya 20-11-06 20:55

Re: Complete Design Challenge

mey...am si eu o propunere...mi se pare ca e mult sa facem 4 masini pt fiecare categ...sa facem cate una pt fiecare...ca si asa e proba eliminatorie. si app...cine considera care trebuie eliminat etc?:D

OmB* 20-11-06 22:43

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 630429)
mey...am si eu o propunere...mi se pare ca e mult sa facem 4 masini pt fiecare categ...sa facem cate una pt fiecare...ca si asa e proba eliminatorie. si app...cine considera care trebuie eliminat etc?:D

hmmmmmzzz.... cred k nu ai inteles u bn .... trebuie desenate 4 masini una pt fieacare categ..... sper .... dak am inteles eu greit si trebuie desenate 4 masini pt fiecare categ. (desi nu cred) eu 1 ma retrag :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

Ace Axel 20-11-06 23:27

nu frate .... cum pisici sa faci cate 4 masini pt fiecare categorie :lol:

maf 21-11-06 08:53

voi sunteti nebuni :) sa vb toti care vrem si asa(un mic regulament sau cum facem), mai stam o saptamana pt inscrieri, apoi bagam..... sa vorbim toti diseara sau candva...(ps seara nu cred k intru asa k vb voi :( )

Yackone 21-11-06 10:16

trebuie o marca anume sau creierim noi una noua???:?: ;)

giubau_v8 21-11-06 10:24

faci ce iti trece tie prin cap.....design propriu

pheerya 21-11-06 10:25

creierim noi....nu i asa ace? scuze my mistake...am crezut ca tre sa facem 4 pt fiecare categ...si mi se parea al naibii de mult:lol: si in legatura cu eliminareea...nu mi a zis nimeni cum o sa se procedeze

Ace Axel 21-11-06 16:31

acest concurs incearca sa va stimuleze sa faceti ceva mai mult dekt de obicei, sa va folositi creativitatea la maxim, dar sa aibe si o latura pratica. Nu stiu la c visati voi, dar eu unul personal am visat tot timpul la propria mea marca de masini. nu vreau sa va limitez, d aceea vam lasat p voi sa va alegeti c fel de marca vreti sa reprezentati.

Quote:

Se va puncta incadrarea in tema, calitatea si designul.

pheerya 21-11-06 20:51

pai si cine face punctarea?

Alkatraz 21-11-06 20:58

De jurizat se ocupa Ace Axel daca nu gaseste pe altcineva cu experenta in acest domeniu ...:D

maf 21-11-06 21:03

aha, sa stim pe cine mituim;) ar trebui sa mai fie 1 sau 2 k sa nu se zica ca bla bla blat etc :)

Alkatraz 21-11-06 21:54

Ca sa numai existe suspicuinea ca se fac blat-uri ...:D Propunem persoane care nu participa la concurs:D
De exemplu eu doresc sa decida Ad1 cu TopArt;)

Ace Axel 21-11-06 22:52

Quote:

Originally Posted by Alkatraz (Post 631902)
Ca sa numai existe suspicuinea ca se fac blat-uri ...:D Propunem persoane care nu participa la concurs:D
De exemplu eu doresc sa decida Ad1 cu TopArt;)

la asta ma gandeam si eu ... dar sa vad dak ii conving :)

pheerya 22-11-06 12:11

pai asa ar fii cel mai bine...k sa fie pareri obiective;)

OmB* 22-11-06 14:02

pun si eu o intrebare kre am pus-o si la challenge-ul cu trabantul.... putem sa coloram masinile in photoshop??????

All times are GMT +2. The time now is 08:15.

- Copyright 2026 4Tuning