Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/2730-piatra-neamt.html)

Cabbano 29-07-06 11:02

Re: Piatra-Neamt ?

4 Attachment(s)
am gasit pozele...

KpaC 09-08-06 13:00

care face sau are niste poze cu tt-u portocaliu ?

CJ-01-WOB 15-08-06 23:22

Re: Piatra-Neamt

Quote:

Originally Posted by KpaC
care face sau are niste poze cu tt-u portocaliu ?

vezi pe topiku cu poze din CLuj .. daca despre ala e vorba

KpaC 16-08-06 09:04

2 Attachment(s)
ms omu` .. asta e masina .. mergea prea tare prin oras ca sa prind sai fac poza ;)

VWlad 16-08-06 11:11

Mult a mai calatorit Audi-ul asta! :-)

KpaC 02-09-06 07:40

* Piatra Neamt va fi gazda proiectului pilot "Siguranta Rutiera - PROSIGUR" * timp de trei ani, traficul rutier va fi supravegheat cu dispozitive speciale, iar soferii prinsi in offside vor fi amendati crunt * banii vor ajunge in visteria municipalitatii * in 2009, orasul devine proprietar peste echipamentul de supraveghere

Soferii care-si cauta de drum prin Piatra Neamt vor fi monitorizati mai ceva ca la celebrul "Big Brother". Orasul de la poalele Pietriciai a fost ales ca locatie pentru demararea proiectului-pilot "Siguranta Rutiera - PROSIGUR". Initiativa este pusa in aplicare de primaria Piatra Neamt in colaborare cu Asociatia Centrul Regional pentru Siguranta Rutiera. Timp de trei ani cat dureaza toata campania, traficul rutier din oras va fi supravegheat cu echipamente speciale, iar soferii prinsi in offside vor fi amendati crunt ca sa se invete minte sa respecte regulile de circulatie. Banii incasati din amenzi vor ajunge in visteria municipalitatii si vor avea regim disctinct fata de celelalte amenzi de circulatie. Primarul Gheorghe Stefan a fost imputernicit de Consiliul Local sa semneze contractul de asociere in acest sens. Potrivit intelegerii, Centrul Regional pentru Siguranta Rutiera se obliga sa puna la dispozitie un sistem complet functional pentru supravegherea si controlul traficului rutier. In acelasi timp, va pune la dispozitie si expertizele, si asistenta tehnica necesara pentru buna functionare a sistemului "Big Brother". Tot Centrul regional se va ocupa de instalarea echipamentelor de monitorizare in locatiile ce vor fi stabilite, de comun acord, cu cei din primarie si de la Politia Rutiera. Pe tot parcursul celor cinci ani cei de la Siguranta Rutiera vor fi obligati sa faca toate demersurile ca sistemul sa functioneze bine, sa urmareasca evolutia numarului de amenzi incasate si, semestrial, sa faca rapoarte de situatie, cu recomandari pentru imbunatatirea gradului de siguranta in tarfic pe sectoarele de drum supravegheate. Alte obligatii pentru Centrul regional sunt instruirea expertilor si darea in folosinta gratuita a echipamentelor de supraveghere catre Primaria Piatra Neamt, la finalul proiectului. Municipalitatea pietreana va contribui in cadrul proiectului PROSIGUR cu locatiile pe care vor fi amplasate dispozitivele. Intentia declarata este ca, dupa trei ani de taxat orice abatere a conducatorilor auto, circulatia in Piatra Neamt sa fie macar mai ordonata daca nu chiar civilizata.

2fast4u_DK 06-09-06 19:34

5 Attachment(s)
Dar Opel Tigra aia cu partea din fata gri si partea din spate albastra o stiti??Sau peugeotul ala albastru??? Erau una langa alta.:D

Cabbano 10-09-06 20:43

Sunt vreo 2 CLS-uri in Neamt.N-are nimeni poze?
Eu le-am vazut dar n-am apucat sa fac vreo poza...
Si mai era un focus tunat misto,un audi a4 cu FUM sau BUM la numar.aveti poze cu astea?

E cam putina activitate pe topicul asta:???: :???:

2fast4u_DK 11-09-06 18:53

Am io poze cu ala negru..acuma sunt la Iasi si pun pozele cand ajung aks.;)

KAmikazee2005 14-09-06 11:27

si poate vreti intrati si in clubu Crazy Drivers.... are filiale aproape de voi (Suceava, Iasi, Bacau).. puya wrx este deja in club...

yura 16-09-06 15:59

A4 negru Brz....recent l-a cumparat din Sj...Da e misto
Cls`urile..sunt stock..ce au asa extra...de pus poze....cauta pe net poze..ca sunt identice..

Puya^WRX 27-09-06 19:48

Eu sunt din Piatra Neamt, fac parte din Crazy Drivers Club.....ce sa spun...mai bine va alaturati si voi la un club ex. bacau-iasi pt. cei care sunt interesati sa mearga si la curse. Eu am participat la cateva curse la Iasi si Bacau, e o atmosfera super misto cand vezi ca vin in jur de 200...300 masini care se impart pe clase si acolo vezi ce-ti poate bolidu cu o masina apropiata de puterea masinii tale.
Masina pe care am avut-o a fost o Skoda Octavia 1.8T 20V 150cp, era combi de culoare verde(nu avea nr. de romania).....acum nu mai este .....am un mondeo.

CRyS` 28-09-06 21:04

Cititzi aici si va astept si cei din Piatra Neamtz sa postatzi!

https://forum.4tuning.ro/36-iasi/23687-intalnire-4tuning-ro-22-octombrie-iasi.html

2fast4u_DK 19-10-06 20:26

Mai puneti poze cu masini modificate din piatra pls.Mai este Celica aia rosie??e mai veche dar as vrea nishte poze.Sau orice masina mai mijto pls.

johnson 28-10-06 17:14

4 Attachment(s)
Daca nu aparuse Cocktail Tuning, normal ca nu erau nici masini modificate. Inca nu am o lista completa cu masinile care au avut parte de un tratament deosebit la firma,, dar ma voi ocupa sa fac cunoscute macar cateva din realizari. Problema e cu optica celor care ar avea cu ce sa-si faca masinle deosebite, dar se opresc la motive de genul: imi stric bucsele, rup cauciucurile prin gropi, o sa mi le smulga huliganii etc... stiti voi.
Cat timp ma voi ocupa de "afacerea" asta, puteti sa fiti siguri ca voi depune orice efort este nevoie pt a aduce un plus de frumusete pe drumurile din Piatra Neamt, incercand si luptand de multe ori sa schimb mentalitatile si prejudecatile celor care totusi isi iubesc masina.

All times are GMT +2. The time now is 09:12.

- Copyright 2026 4Tuning