![]() |
Re: [WIP]Lamborghini Murciélago
1 Attachment(s)
inca un test render
|
Da domle , unde ie, ie ! :D
Tine-o tot asa!Mult timp liber in continuare,poligoane mai putine si tot ce iti mai doresti tu ! :D Bafta ! Mihai! |
5 Attachment(s)
timp liber bineinteles ca nu am, dar am reusit sa fac cauciucu
am refacut si etrieru, cam la jumate din numarul de poligoane pe care il avea primul si arata un pic mai bine, zic eu |
hahahahah ... am onoarea sa fiu primu kre posteaza... mah arata bine... asteptam un render cu materiale ....
|
Quote:
ce se vede acolo are 2 mil poly fara smooth pe cauciuc |
1 Attachment(s)
nu am timp de materiale, doar un clay render deocamdata
|
dude! e al naibii de detaliata,sunt curios cat o sa dureze o randare la masina cu asa roti
|
Quote:
ps.ai 4 stelutze jumatate din partea mea...nu sunt 5 pt ca nu mi se pare asa curata zona centrala,pe cat e restu' |
ms... eu am vrut s-o fac si mai detaliata, dar am zis ca ajunge
nici nu am mai dat smooth pe cauciuc ca ajungea scena pe la 7 mil poly, nici macar nu puteam sa randez oricum, pentru renderuri finale o sa folosesc vray proxy [edit]: lol ad1, ai postat in acelasi timp cu mine :p, adica putin inainte mea, oricum, ms, o sa repar unele chestii. momentan m-am plictisit rau de tot de roata, o sa mai lucrez si la masina |
sunt curios dupa ce tutorial ti-ai facut cauciucul...ca nu prea gasesc pe net :( imi spui si mie te rog?
|
3 Attachment(s)
nu am lucrat dupa un tutorial.
dar uite care e ideea -> click me eu am facut partea aia care se multiplica mai detaliata (vezi pozele adaugate) |
Super tare proiectul ! Bafta in continuare ! Vad ca e destul de gre ( nu ma pricep la 3d :P )
|
ok mersi mult cris ;)
|
n-ai pentru ce omule... mult succes
|
frumos frumos.... uite ce vreau sa te intreb la cauciuc partea laterala cea cu YOKOHOMA cum e facuta cu Bump map sau... ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
- Copyright 2026 4Tuning