![]() |
Aia e liniutza, pe nici 50m? :lol: Si-o ia rau Corsa, inca de la inceput, poate din cauza transmisiei...
|
Re:
Quote:
|
WOW!! :oops: :oops: :oops:
|
Stie cineva in cat face oltcitul 0-100?
|
peste 13 secunde :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ce model de olcit ? cu ce motor adica ? demaraj de la 16.5 pana la 13.1 in functie de motorizare.
|
ia oltcitu suta in 13 secunde impins de un viper si tras de curentii de la vre'un tgv...
In jur de 25 de secunde... cel putin al meu cam asa lua... in conditile in care imi manca benina ca un camion :)) |
Undeva in 16-20 daca e in stare foarte buna. Oricum 25 deja e prea mult, chiar shi pt oltcit. Mai are putzin si ma ajunge pe mine cu trabantul in 30-40 de minute
|
Re:
Quote:
FORD RS200, RS200, nu RS2000 :anger: , si adevarat avea 0-100 in 2.1 secunde , dintr-un motor turbo de 2 litri, da' dupa 10 ore de fortzaj motorul murea din cauza fiabilitataii proaste.Informatie furnizata de Discovery Channel ,emisiunea \"ultimate cars'\" :oops: :D |
|
bai astia care zicei de oltcit la 20 secunde habar n-aveti ce vbiti..eu am si un oltcit..11RL si am ajuns la 80pe 170m in juru a10-11 secunde.(pana in treapta 2)..n-a avut rost a 3-a...bine..daca stiti sa-l jucati cum trebe..deci probabil k e undeva in jurul a 12-14 sec iar trs ar trebui pe la 12-13....
|
Re:
Quote:
|
:lol:
|
nu prea e corect s comparam motoarele de oltcit cu dacia..alea-s motoare turate oricum..la capacitati mai mici urca imediat la 6000 daciile sunt mai lente..normale..olt.mai au motoare boxer :lol: :lol: :lol: carburatoare duble aer mai mult..e altceva..e cam si cum ai compara un motor de masina cu unul de motocicleta..la aceeasi capacitate..sau chiar si capacitati diferite....
PAREREA MEA:)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
exista topicul dacia vs oltcit :lol:
nu aduceti in discutie si aici conservele alea de masini. :lol: eu vreau sa uit ca am umblat in dacie si voi tot imi aduceti aminte de cazatura aia. :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning