![]() |
Re: BMW E38 Un vis urmat de o ambitie.
Ideea este sa il iei in stare cat se poate de buna indiferent de ce jante sau stopuri/faruri are sau daca are clima manuala si interior de plush,atata timp cat masina e la linia ei cu timpul le schimbi toate.
|
am gasit un 728 ok dar inca mai caut,maine probez un 4.0d... nu ma grabesc...daca nici aici nu gasesc altundeva nu cred ca am sanse:)
|
am avut un 728i si nu am decat cuvinte de lauda.. Ce trece peste 3.0 nu stiu cui ii convine sa plateasca intre 40 si 70 milioane impozit..
|
in Romania da....dar eu locuiesc in Germania...si nu am de gand sa il trec pe nr. de RO...aici e mai ok cu motoarele mari.
|
nu cred ca tu in Germania platesti sub 1500 euro impozit + asigurare pentru un 740d.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Cateva poze cu masina,recunosc am fost cam zgarcit cu pozele pe acest topic dar starea masinii este cum se vede in poze si nu prea e mult de vazut.. Barile inca sunt la vopsit,ornamente demontate dupa ce a fost vopsita,iar saptamana asta o sa ma ocup de ea sa o adun cat pot de mult,sper integral..
|
ti ai luat 7 ar?
|
Quote:
|
|
au ajuns jantele,am luat si gume.. mai trebuie sa vina suspensia ca fara ar arata tare banal un talon de 30..
|
cat te-a costat navi aftermarket? Frumos 7...e ala care trebuie ;)
|
Salutare domnu si felicitari pt masinuta arata bine... mult noroc cu proiectu si pune poze nu fi zgarcit.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
frumoase jantele
eu, in locul lui florin le puneam pe x5:D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning