![]() |
Re: Machete in lucru - mac_rineanu
Place la mine!
|
6 Attachment(s)
Asa cum am promis, va prezint noul meu proiect, si anume Pontiac GTO 1972, facut de "mpc".
Am pus si o poza cu una din ramuri ca exemplu de cat de multe si urate bavuri a avut kitul asta, insa, cu rabdare am reusit sa scap de ele. Proiectul era, in mintea mea pana sa ajunga pachetul, sa-l fac "full opened", insa datorita stalpului parbrizului care se sprijina pe usa, mi-e imposibil sa fac asta. Totusi, capota va fi functionala, se va ridica asa cum se ridica la diecast, portbagajul, din pacate nu, capota portbagajului contine locurile de imbinare a caroseriei cu sasiul. Ca detalii suplimentare, pot spune ca vor fi urmatoarele: Capota functionala, fise delco, inclusiv fisa centrala ce va fi legata la o bobina ce urmeaza sa o construiesc, conducte franare metalice, pe sasiu. Pana acum doar asta am in plan insa mai vedem. Ca stadiu de lucru, am reusit sa pregatesc toate partile pentru lipire si vopsire, si, conform instructiunilor, am inceput constructia motorului. Am descarcat o poza de pe net cu motorul 1/1 pt acest model si am incercat sa respect cat mai mult detaliile. Pentru culoarea machetei, am reusit sa gasesc vopsea acrilica (special pt plastic) la spray, facuta de Saratoga, si mai mult am gasit in culori "turbate", in consecinta mi-am luat un portocaliu, si un galben lamaie, astea fiid culorile ce-l prind foarte foarte bine pe GTO `72 (cautati pe net si veti vedea), mai ales cu interior grena. |
4 Attachment(s)
Avand in vedere vremea de afara, continuam cu montajul kiturilor.
Cateva poze cu stadiul lucrului la Fordul Coupe . |
Frumos de tot modelul asta, o sa iasa super bine din ce vad pana aici...
|
Quote:
O sa iasa tare, mai ales ca va fi crem cu interiorul rosu. |
Mai mare placerea sa lucrezi la asa ceva...:yes:
:ciggy: imi place ca ai clesti dinaia smecheri.de unde i-ai luat ? tre sa-mi iau si eu o pereche ca ajuta mult la vopsirea unor piese...:yes: |
Quote:
|
Foarte tare !!!! Totul arata super bine :lol: . Am o intrebare, tu unde vopsesti pe vremea asta :-P ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Actualizare. Pana maine cel putin vor sta la uscat. Eu zic ca e ok pana aici. Se vede diferenta cand lucrezi cu un kit de calitate. |
Arata superb !!!! Si eu tot acolo vopsesc. :lol:
|
8 Attachment(s)
E gata.
Iata si rezultatul: |
A iesit intr-un mare fel Marcele....bravo!!!
|
Misto.
Pacat ca nu ai pus dungile alea de pe lateral cum trebuie.Ar trebuia sa vina una in continuarea celeilalte.Nu stiu daca intelegi ce zic.Alea de pe capota nu sunt la acelasi nivel cu cele de pe usi.Ala era un detaliu important.Si imediat sare in ochi...:sad: In rest...bravo pentru munca ! |
2 Attachment(s)
Quote:
Iata si poza. Urmeaza Firebird. Deja e gata sasiul si interiorul. |
Vine foarte bine asa decalul...
Ce inseamna sa fii blocat in casa...spor bre! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:19. |
- Copyright 2026 4Tuning