![]() |
Re: Machete in lucru - pro street remus
Quote:
VOI REVENI CU POZE |
8 Attachment(s)
Quote:
CULOAREA CRED CA VA FI ALB-GRI, NELAMURIREA MEA E DACA BARILE SA FIE IN CULOAREA CAROSERIEI SAU NEGRE? |
Fa barile negre sa semene mai mult cu masina reala;)
|
1. BARE nu BARI.
2. Fii mai atent la Capslock, nu abuza de el. 3. Nu ti-a iesit trecerea de la alb la albastru :( Era o idee buna si de efect, dar iti trebuie neaparat un aerograf ca sa mearga. |
Quote:
Mai sunt multe schimbari ce trebuesc facute. Nu doresc sa fac macheta in doua nuante , o sa fie toata un alb-gri.Ce vezi tu in spate e un strat de grund-fuller dat dupa chituire pentru a evidentia problemele ramase, plus ca mai e mult pana la final si finisarea nu e terminata in zonele unde am lucrat pana acum. Ca sa ajung la vopsit trebuie sa fie totul ca oglinda de perfecta. |
Am inteles, sunt curios sa vad rezultatul. Spor la munca!
|
Spoor si grija mare . Astept rezultatul: D.Sper sa fie super.
|
5 Attachment(s)
Urmeaza grila fata si farurile , am postat cateva poze cu grila in lucru.
|
Cred ca o sa fie ceva frumos aici...spor bre!
|
excelent -
m-au uitat la fiecare poza - Putini pe forum fac modificari cu asa atentie la detaliu... M-ai castigat de fan.....astept sa vad ce urmeaza |
5 Attachment(s)
Cateva poze in graba cu grila cu faruri.
|
esti dat naibii Remuse...:lol:
din ce e ? rasina ? ce faruri ii pui ? |
WOW....ce bine a iesit...succes in continuare cu masina...va iesi ceva frumos:)
|
A iesit superb...din ce e facuta?:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Grila e din chit auto prelucrata cu destul de multa migala mai ales la faruri ca sa fie simetric totul, iar farurile sunt un plastic subtire ca sticla si in spatele ei oglinda e confectionata din niste capace de roti 1:43. Urmeaza bara fata in stilul celei din spate , iar semnalizarile ce erau deasupra barii vor fi integrate in ea. Dupa aceea ar mai fi :oglinzi , aerisirile de la stalpul din spate, poate ceva mini-spoiler sub bara fata, o evacuare si nu in ultimul rand niste roti (un model mai vechi de bbs E50) sau ceva de bun gust oricum, dar pana la roti mai e mult. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning