Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   MAsina Mea E36 White Cat (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/271370-masina-mea-e36-white.html)

oxyde 30-07-11 23:49

Re: MAsina Mea E36 White Cat

frumusica matza, sa ai parte de ea dar sincer nu o vopsi in 2 culori, alb perlat ar fi superba, niste faruri OEM, stopuri de M3 si restu vezi tu ce modificari ii mai aduci in functie de buget.

b16yzx 31-07-11 09:37

Quote:

Originally Posted by oxyde (Post 4498137)
frumusica matza, sa ai parte de ea dar sincer nu o vopsi in 2 culori, alb perlat ar fi superba, niste faruri OEM, stopuri de M3 si restu vezi tu ce modificari ii mai aduci in functie de buget.

ms ox . exact asta spuneam daca o vopsesc toata asa as vrea alb perla portocalie sa impac si capra si varza.

b16yzx 31-07-11 09:38

Multumesc tuturor care vizualizeaza thread-u si celor care posteaza in el . daca nu conta parerea voastra nu o mai ceream .

e30t 31-07-11 10:28

ai cumparat-o din Giurgiu?

NXdev 31-07-11 10:35

Sa o conduci multi km fara incidente. Arata bine masina, mai putin volanul "sport" si plafonul portocaliu.
Spui ca in acte e trecuta alb-portocaliu...nu cred ca implica mari costuri sa o treci doar alb, pe langa vopsitul jantelor, barelor etc.
Keep it clean ;). Bafta.

b16yzx 31-07-11 10:37

Quote:

Originally Posted by e30t (Post 4498503)
ai cumparat-o din Giurgiu?

nu din sb. sti ceva de ea?

b16yzx 31-07-11 10:38

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4498513)
Sa o conduci multi km fara incidente. Arata bine masina, mai putin volanul "sport" si plafonul portocaliu.
Spui ca in acte e trecuta alb-portocaliu...nu cred ca implica mari costuri sa o treci doar alb, pe langa vopsitul jantelor, barelor etc.
Keep it clean ;). Bafta.

nu stiu cat si ce implica schimbarea culorii sincer. daia nu am adus vorba pana acum. nu m-am mai lovit de asta pana acum. ms oricum as vrea si stiu ca ar arata super alba toata si efecte negre.

NXdev 31-07-11 10:43

Din auzite, stiu ca schimbarea se face la RAR si costa 100 si ceva de ron.
Da, intradevar, alb cu negru arata bine :-P.

e30t 31-07-11 10:45

Quote:

Originally Posted by b16yzx (Post 4498522)
nu din sb. sti ceva de ea?

a zacut foarte mult timp in parcarea unui hipermarket in incercarea de a fi vanduta. Sper sa nu gresesc, dar a disparut din peisaj acum cateva luni ( 3-4 luni maxim, probabil de atunci este in Sibiu ), niciodata n-am vazut-o ruland. Intre timp ori a fost revopsita, ori in fotografii nu prea reiese starea estetica reala, care nu era prea grozava

b16yzx 31-07-11 11:16

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4498541)
Din auzite, stiu ca schimbarea se face la RAR si costa 100 si ceva de ron.
Da, intradevar, alb cu negru arata bine :-P.

ms nx ai idee cat costa si omologarea 2.0 de la 1.6 ca sa pot trece sa schimb si culoarea?:))

b16yzx 31-07-11 11:17

Quote:

Originally Posted by e30t (Post 4498548)
a zacut foarte mult timp in parcarea unui hipermarket in incercarea de a fi vanduta. Sper sa nu gresesc, dar a disparut din peisaj acum cateva luni ( 3-4 luni maxim, probabil de atunci este in Sibiu ), niciodata n-am vazut-o ruland. Intre timp ori a fost revopsita, ori in fotografii nu prea reiese starea estetica reala, care nu era prea grozava

masina arata cum e in pozele facutede mine in parcarea blocului.. nu arata rau ce-i drept ca mi-a placut de cand am vzt-o .. acum nu stiu daca o fi tot aia.. am inteles ca din ploiesti a ajuns in sb ..

b16yzx 31-07-11 11:18

Ptr toti pasionatii de E36 si nu numai.. care vizualizeaza si posteaza in acest thread de asemenea va invit sa postati si in Thread-ul Dedicat E36 . Va multumesc

RIcKO 31-07-11 11:43

Quote:

Originally Posted by b16yzx (Post 4498587)
ms nx ai idee cat costa si omologarea 2.0 de la 1.6 ca sa pot trece sa schimb si culoarea?:))

asta nu ai sa poti face .....m-am lovit si eu de aceasi problema in acte era 1,8 si avea 2,0 masina si la omologare la RAR m-au respins categoric motorul fiind non vanos non euro , deci aici e o problema serioasa cu masina , nu poti face nici identificarea , nu o poti trece pe tine ,,,,eu unul am renuntat la masina aceea si am luat alta cu actele in regula , iar de schimbat culori , intr-adevar toata operatiunea costa 200 ron aprox, am avut masina initial albastra si am facut-o neagra

b16yzx 31-07-11 12:15

[QUOTE=RIcKO;4498631]asta nu ai sa poti face .....m-am lovit si eu de aceasi problema in acte era 1,8 si avea 2,0 masina si la omologare la RAR m-au respins categoric motorul fiind non vanos non euro , deci aici e o problema serioasa cu masina , nu poti face nici identificarea , nu o poti trece pe tine ,,,,eu unul am renuntat la masina aceea si am luat alta cu actele in regula , iar de schimbat culori , intr-adevar toata operatiunea costa 200 ron aprox, am avut masina initial albastra si am facut-o neagra[/QUOTe

avand in vedere ca masina este inmatriculata si motorul este piesa de schimb ar trebui sa se poata eu am asa am inteles. sper sa fie bine .

RIcKO 31-07-11 12:21

[QUOTE=b16yzx;4498683]
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4498631)
asta nu ai sa poti face .....m-am lovit si eu de aceasi problema in acte era 1,8 si avea 2,0 masina si la omologare la RAR m-au respins categoric motorul fiind non vanos non euro , deci aici e o problema serioasa cu masina , nu poti face nici identificarea , nu o poti trece pe tine ,,,,eu unul am renuntat la masina aceea si am luat alta cu actele in regula , iar de schimbat culori , intr-adevar toata operatiunea costa 200 ron aprox, am avut masina initial albastra si am facut-o neagra[/QUOTe

avand in vedere ca masina este inmatriculata si motorul este piesa de schimb ar trebui sa se poata eu am asa am inteles. sper sa fie bine .

eu am zis din propie experienta ( poti vedea pe linkul de la semnatura ce s-a intamplat ) , probabil ca masina a avut motorul corespunzator la inmatriculare si deaia e inmatriculata , iar propietarul a tinut si motorul original pt ITP ( se obisnuieste si practica asta ) insa cum a trecut pe la multi propietari s-a pierdut motorul original , o legatura cu propietarul din acte ai ? un fiscal , ceva ...??? pt ca daca nu ai 2 variante , o lasi asa nu ii poti face nimic , sau te apuci sa cauti adevaratul propietar sa o radieze si sa ii schimbi motorul ca sa o poti pune pe tine

All times are GMT +2. The time now is 19:48.

- Copyright 2026 4Tuning