![]() |
Re: MAsina Mea E36 White Cat
frumusica matza, sa ai parte de ea dar sincer nu o vopsi in 2 culori, alb perlat ar fi superba, niste faruri OEM, stopuri de M3 si restu vezi tu ce modificari ii mai aduci in functie de buget.
|
Quote:
|
Multumesc tuturor care vizualizeaza thread-u si celor care posteaza in el . daca nu conta parerea voastra nu o mai ceream .
|
ai cumparat-o din Giurgiu?
|
Sa o conduci multi km fara incidente. Arata bine masina, mai putin volanul "sport" si plafonul portocaliu.
Spui ca in acte e trecuta alb-portocaliu...nu cred ca implica mari costuri sa o treci doar alb, pe langa vopsitul jantelor, barelor etc. Keep it clean ;). Bafta. |
Quote:
|
Quote:
|
Din auzite, stiu ca schimbarea se face la RAR si costa 100 si ceva de ron.
Da, intradevar, alb cu negru arata bine :-P. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ptr toti pasionatii de E36 si nu numai.. care vizualizeaza si posteaza in acest thread de asemenea va invit sa postati si in Thread-ul Dedicat E36 . Va multumesc
|
Quote:
|
[QUOTE=RIcKO;4498631]asta nu ai sa poti face .....m-am lovit si eu de aceasi problema in acte era 1,8 si avea 2,0 masina si la omologare la RAR m-au respins categoric motorul fiind non vanos non euro , deci aici e o problema serioasa cu masina , nu poti face nici identificarea , nu o poti trece pe tine ,,,,eu unul am renuntat la masina aceea si am luat alta cu actele in regula , iar de schimbat culori , intr-adevar toata operatiunea costa 200 ron aprox, am avut masina initial albastra si am facut-o neagra[/QUOTe
avand in vedere ca masina este inmatriculata si motorul este piesa de schimb ar trebui sa se poata eu am asa am inteles. sper sa fie bine . |
[QUOTE=b16yzx;4498683]
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning