![]() |
Merg pe SLR
Jeremy Clarkson le-a testat pe amandoua pe circuit si a iesit mai bine SLR-ul; cu 0.01....deci SLR is my choice :D |
cum sa pui mah cutie automata pe masina sport?? nu concep asa ceva...
SLR-ul arata mult mai bine si m-a cucerit de la bun inceput cu aspectul sau...superba masina...una dintre cele mai frumoase construite vreodata dupa parerea mea...DAR...porche ramane porche... |
foarte bine slr are cutie automata!! pt ca altceva nu stiu sa faca cei de la mercedes :lol: niciodata nu va ajunge mercedesul la sportivitatea lui porsche...!!!!!
|
porsche fara sa stau pe ganduri. insa pentru cel care a zis de cuplu ca-i nasol la slr...hmmm...ala-i cuplu de smuls copacii din radacini... si nu se poate petrece fenomenul mentionat tocmai din cauza cutiei automate... de fapt... masina nu ar putea fi condusa cu o cutie manuala din cauza ca in loc sa plece ar face un burnout de toata frumusetzea(a se vedea lotus omega, skyline)
|
Eu merg pe Porsche Carrera GT
|
Pai tocmai ca Mercedes a trecut la nivelul urmator si a reusit sa faca masini sport automate care ating suta in 3 secunde si ceva... Va dati seama ce iesea daca bagau manuala ??? Cutia de pe Mc-Laren de exemplu... Deci orice ati zice, SLR este mult peste Porsche ca tot, viteza, sportivitate, tot. Dovada sunt aceleasi performante. Cineva zicea de testul lui Clarkson de la Top Gear. SLR a iesit, cu tot cu cutia lui automata, la un track test, peste Koenigseg, peste F1, peste absolut orice masina, chiar si Murcielago. Faptele spun totul, nu teoria si ce este scris.
|
Daca mergeti pe SLR numai pentru sutimea de la Top Gear... no comment. Macar ati vazut circuitul respectiv? Asta asa, ca sa vorbim de pareri avizate :twisted:
|
hondare cum poti sa spui ca mercedesul ii mult peste porsche???? porschele de cand ma stiu eu face masini sport..in schimb mercedesu eu de abia acuma incep sa faca masini supersport!!!
|
Pai bine mah, si asta e argumentul tau, ca Porsche face numai masini sport ??? Zi tu de ce ar fi Porsche inainte de SLR, ca vad ca faptele zic altceva.
|
ce zic faptele hondare???? iti zic eu ce zic masina mai buna ii porschele!! asta am vazut in mai multe teste!
|
Hai s-o lasam balta ca este o treaba subiectiva... Nu vom avea de unde sa stim exact pana cand nu la vom conduce pe amandoua. Si din ce zic altii, experti sau piloti, se pare ca sunt cam la egalitate, ca sa nu-i dau un plus lui SLR. Deci... eu \"propun remiza\"... vorba Liceenilor. :wink:
|
slr arata prea mult ca sl....asa ca merg pe GT
|
saleen s7 biturbo :):D 550000$ a alta viata suta in ~2 sec ?? ce ziceti slr pentru design si cutie automata in jumate din parte pentru ca e performanta si socate suta in 3 dupa cum bine ziceati iar in cealalta jmatate nu e la fel cum ai conduce una manuala iar porsche u nu prea imi place exteriorul :( ata ete da ca performante e suuuper
|
De unde pana unde Saleen Biturbo mah ?? Poate la FIA gt. Dar acolo e altceva, alta clasa, si prinde suta in 2.9. Dar era vb aici de SLR si Porsche.
|
hondare uitete mai bine pe forum ca sa vezi nu vorbi fara sa sti:) poate sunt putin rautacios da asa e a aparut un alt saleen s7 pe langa cel normal da acesta e biturbo asta ca sa sti ca yo nu vb prosti
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning