![]() |
Re: Bmw-uri modificate din Romania
Pai nu este din Ro ca personajele din imagine erau intr-o emisiune TV pe Discovery.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut
Nu vreau sa va supar dar parerea mea este ce locul 1 este BH04ARO BMW E30 a lui Domy in topul BMW-urilor din Romania BMW E30 "89 coupe s-a optat pentru un transplant de motor,acesta fiind inlocuit cu un motor de BMW E34 de 3.6l,avand o putere data de fabrica de 316 cai-putere.Motorul a fost modificat si convertit pentru a putea suporta o turbosuflanta Turbonetics HP 76 care la presiunea de 2 bari duce puterea motorului la 1050 cai-putere.Obiectivul pentru anul 2010 a fost atins,si anume Stage 1, care consta in 633 cai-putere si 788 nm cuplu la presiunea de 1.1 bari.Targetul pentru sezonul 2011 este Stage 2,care momentan se afla in curs de dezvoltare.Cel mai bun timp cronometrat este 11.3 s/402m. https://www.youtube.com/watch?v=FwgVh...eature=related Multumesc |
1 Attachment(s)
astept pareri :)
|
Arata bine bv ;)) pune mai multe poze:d
|
4 Attachment(s)
mai multe poze...
|
Este vorba de gusturi ... mie de exemplu nu imi place E36 Compact si mai ales modificat!
Nu imi place Bad boy de nici un fel pe pisica,jantele nu imi plac cu buza neagra si miezul in culoarea masinii.. si ar mai fi o gramada de controverse dar astea le face fiecare dupa cum ii place! Culoarea in schimb este frumoasa! O zi buna! :paper: |
Eu zic , ca ar trebuii sters topicul asta
1 NU este topic de prezentat masina personala 2 BMW modificate din RO ...automat starneste scandal din cauza ca la noi ce e drept altceva in afara de M deja e aruncat la gunoi , eu personal am fost in contradictoriu cu 70% din userii cu BMW cand a fost vorba de modificat E36 , in fine ,,,,in cele din urma am ajuns la M pack desii mai gasesc a fi ok si cateva custom-uri, ca sa nu se repete si cu alti useri , eu sustin inchiderea / stergerea topicului asta |
Quote:
Si aici nu te obliga nimeni sa iti pui masina... cine vrea si-o prezinta pe a lui sau daca nu au/vor, pot prezenta masina prietenilor... care considera ei ca sunt modificate! |
Quote:
|
le-am facut asa pt ca marea majoritate au buza in culoarea masini si interioru negru...si am vrut sa fac altceva...fiecare cu gusturile lui, nici mie numi prea plac cele stoc sau marog pachet M, da de fapt is 1.6, 1.8(infine) si ma bucur ca nutzi place:D
|
Quote:
referitor la asta, per ansamblu e frumoasa, se vede ca s-au bagat ceva bani. minusuri : jantele mergeau in alta culoare decat a masinii, de exemplu negre de tot, nu imi mai place ca ai astupat nr pe spate, si se vede cam aiurea ala intr-o parte. bandourile lat scoase, dar se compenseaza ca le-ai scos si pe fata/spate. plus : bad boy-ul :twisted: si culoarea |
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning