Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   BMW tuning (https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuning.html)
-   -   Bmw-uri modificate din Romania (https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuning/270295-bmw-uri-modificate-romania.html)

andrei44 19-08-11 16:57

Re: Bmw-uri modificate din Romania

Pai nu este din Ro ca personajele din imagine erau intr-o emisiune TV pe Discovery.

zodaga 19-08-11 17:02

Quote:

Originally Posted by Slim29 (Post 4532122)
BeKaLi ai avut un golf 4 gri inainte?

nu am avut niciodata golf,iar numerele de inmatriculare nu sunt ale mele,asa am luat masina si inca nu am inmatriculat-o pe numele meu!!

zodaga 19-08-11 17:09

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 4527877)
Da..ai dreptate..e frumoasa rau..zici ca e tunata la Leepu in Bangladesh daca stii ce zic :).

- negru in combinatie cu albastru = fail
- kittu ala facut de tine = fail
- jantele alea fara embleme = urate,i-ai pus kitt ..dar nu ai jante decente.cool
- evacuarea ai mascat-o cu plasa aia = fail
- stopurile le-ai facut negre = fail
- i-ai lasat nr de la BECALI..sa vada lumea ca a fost masina a unui nepot var cu unchiu lu becali din partea lu tasu...etc.

======
Per total : TIGANIE.

daca ai citi topicul de la inceput ai sti ca masina nu e terminata inca,si de asemenea astept sugestii si reclamatii pentru o cat mai buna impresie generala,kitt-ul mie imi place,jantele acum sunt negre si aun toate emblemele,evacuarea inca nu o aveam si de aceea nu aveam nici gaura in plasa,acum am si o toba doar pe stanga,stopurile erau foarte mate si de aia au folie(inca nu am bani sa iau pe leduri),iar despre numarul de inmatriculare,asa am luat masina si inca nu am inmatriculat-o pe numele meu,asa cum spuneam inca nu dispun de suficienti bani sa o termin,deci orice sugestie este buna,dar in anumite limite si fara rasisme,ca nu e cool.ok!??

Maniak22 19-08-11 22:30

Quote:

Originally Posted by andrei44 (Post 4535813)
Pai nu este din Ro ca personajele din imagine ERAU intr-o emisiune TV pe Discovery.

ERAU bine zis.... dar masina poate fi acum si la Adunaţii Copăceni sau la Întorsura Buzăului ca tu nu ai de unde sa stii asta. Titlul topicului e BMW-uri modificate din Romania.. nu BMW-uri modificate pe teritoriul Romaniei asa ca daca un BMW are montat un fitru de aer non-OEM inseamna ca e "modificata" si e ONTOPIC chiar daca i s-a pus filtrul in orasul POLA din Croatia si masina este in Romania acum.http://ro.wikipedia.org/wiki/Pola,_Croa%C8%9Bia

Maniak22 19-08-11 22:33

Quote:

Originally Posted by zodaga (Post 4535829)
daca ai citi topicul de la inceput ai sti ca masina nu e terminata inca,si de asemenea astept sugestii si reclamatii pentru o cat mai buna impresie generala,kitt-ul mie imi place,jantele acum sunt negre si aun toate emblemele,evacuarea inca nu o aveam si de aceea nu aveam nici gaura in plasa,acum am si o toba doar pe stanga,stopurile erau foarte mate si de aia au folie(inca nu am bani sa iau pe leduri),iar despre numarul de inmatriculare,asa am luat masina si inca nu am inmatriculat-o pe numele meu,asa cum spuneam inca nu dispun de suficienti bani sa o termin,deci orice sugestie este buna,dar in anumite limite si fara rasisme,ca nu e cool.ok!??

Eu iti sugerez sa dai tot de pe ea jos si sa o faci cum era ea cand a iesit de pe portile fabricii. :chuckel: Na acuma supara-te pe mine !!! Tu ai vrut sugestii si noi ti-am dat si chiar nu am fost rau:boogy:

Jiri1989 20-08-11 18:46

Salut
Nu vreau sa va supar dar parerea mea este ce locul 1 este BH04ARO BMW E30 a lui Domy in topul BMW-urilor din Romania

BMW E30 "89 coupe s-a optat pentru un transplant de motor,acesta fiind inlocuit cu un motor de BMW E34 de 3.6l,avand o putere data de fabrica de 316 cai-putere.Motorul a fost modificat si convertit pentru a putea suporta o turbosuflanta Turbonetics HP 76 care la presiunea de 2 bari duce puterea motorului la 1050 cai-putere.Obiectivul pentru anul 2010 a fost atins,si anume Stage 1, care consta in 633 cai-putere si 788 nm cuplu la presiunea de 1.1 bari.Targetul pentru sezonul 2011 este Stage 2,care momentan se afla in curs de dezvoltare.Cel mai bun timp cronometrat este 11.3 s/402m.

https://www.youtube.com/watch?v=FwgVh...eature=related

Multumesc

plank 06-09-11 22:47

1 Attachment(s)
astept pareri :)

andrei.s 17-09-11 10:19

Arata bine bv ;)) pune mai multe poze:d

plank 17-09-11 14:01

4 Attachment(s)
mai multe poze...

sharkylete 17-09-11 17:06

Este vorba de gusturi ... mie de exemplu nu imi place E36 Compact si mai ales modificat!

Nu imi place Bad boy de nici un fel pe pisica,jantele nu imi plac cu buza neagra si miezul in culoarea masinii.. si ar mai fi o gramada de controverse dar astea le face fiecare dupa cum ii place!

Culoarea in schimb este frumoasa!

O zi buna!
:paper:

RIcKO 17-09-11 17:22

Eu zic , ca ar trebuii sters topicul asta

1 NU este topic de prezentat masina personala

2 BMW modificate din RO ...automat starneste scandal din cauza ca la noi ce e drept altceva in afara de M deja e aruncat la gunoi , eu personal am fost in contradictoriu cu 70% din userii cu BMW cand a fost vorba de modificat E36 , in fine ,,,,in cele din urma am ajuns la M pack desii mai gasesc a fi ok si cateva custom-uri, ca sa nu se repete si cu alti useri , eu sustin inchiderea / stergerea topicului asta

sharkylete 17-09-11 17:40

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4590886)
.

altceva in afara de M deja e aruncat la gunoi

in cele din urma am ajuns la M pack desii mai gasesc a fi ok si cateva custom-uri

Nu am zis nimic de M sau nu M! ... vorbeam de gusturi!

Si aici nu te obliga nimeni sa iti pui masina... cine vrea si-o prezinta pe a lui sau daca nu au/vor, pot prezenta masina prietenilor... care considera ei ca sunt modificate!

RIcKO 17-09-11 18:00

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4590907)
Nu am zis nimic de M sau nu M! ... vorbeam de gusturi!

Si aici nu te obliga nimeni sa iti pui masina... cine vrea si-o prezinta pe a lui sau daca nu au/vor, pot prezenta masina prietenilor... care considera ei ca sunt modificate!

Nu m-am referit strict la tine ....generalizam ....o sa vedem atunci in ce directie o sa o ia topicul

plank 19-09-11 11:59

le-am facut asa pt ca marea majoritate au buza in culoarea masini si interioru negru...si am vrut sa fac altceva...fiecare cu gusturile lui, nici mie numi prea plac cele stoc sau marog pachet M, da de fapt is 1.6, 1.8(infine) si ma bucur ca nutzi place:D

maxmartinez 27-09-11 08:59

Quote:

Originally Posted by plank (Post 4593806)
le-am facut asa pt ca marea majoritate au buza in culoarea masini si interioru negru...si am vrut sa fac altceva...fiecare cu gusturile lui, nici mie numi prea plac cele stoc sau marog pachet M, da de fapt is 1.6, 1.8(infine) si ma bucur ca nutzi place:D

e ok man, pana la urma e vorba de gusturi. mai exista si altceva inafara de M pack, si nu ma refer la masina ta.

referitor la asta, per ansamblu e frumoasa, se vede ca s-au bagat ceva bani.

minusuri : jantele mergeau in alta culoare decat a masinii, de exemplu negre de tot, nu imi mai place ca ai astupat nr pe spate, si se vede cam aiurea ala intr-o parte.
bandourile lat scoase, dar se compenseaza ca le-ai scos si pe fata/spate.

plus : bad boy-ul :twisted: si culoarea

All times are GMT +2. The time now is 13:32.

- Copyright 2026 4Tuning