Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Exterioare Tuning Zalău (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/270243-exterioare-tuning-zalau.html)

Doctoru' 24-11-11 10:59

Re: Exterioare Tuning Zalău

Nu e gata inca. S-a lucrat doar la bara din fata, urmeaza spatele si pragurile.

GallDann 24-11-11 19:35

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4736563)
unii chiar strica masinile intr`un hal .. pff :oops:

in primul rand..masina nu e terminata ..doar la bara din fata sa lucrat..in al doilea rand nu inteleg eu dece zici ca unii strica masinile intru`un hal?.. crezi ca daca unu mananca un *** tre sa il manance si altu` fiecare isi face masina cum ii place..punct!

GallDann 24-11-11 19:40

Quote:

Originally Posted by b0gdy (Post 4736736)
daca masina a pastrat si in spate si pe praguri liniile spolierului din fatza nu cred ca sa stricat;dar din lipsa de poze avem tendintza sa credem ca sa stricat;Respect;Gusturile nu se discuta!:D

Exact , la masina inca ieste mult de munca .. pozele is intradevar de proasta calitate am uitat sa precizez..dar astea mi le-a trimis omu`... o sa fac poze mai bune cand va fi gata masina.. BAFTA!

GallDann 24-11-11 19:42

Quote:

Originally Posted by Doctoru' (Post 4737285)
Nu e gata inca. S-a lucrat doar la bara din fata, urmeaza spatele si pragurile.

da..praguri si spatele in primavara :D la care tre vii si tu sa ajuti..:lol: Bafta!

bujuKYL 24-11-11 23:27

Quote:

Originally Posted by GallDann (Post 4738147)
in primul rand..masina nu e terminata ..doar la bara din fata sa lucrat..in al doilea rand nu inteleg eu dece zici ca unii strica masinile intru`un hal?.. crezi ca daca unu mananca un *** tre sa il manance si altu` fiecare isi face masina cum ii place..punct!

asta e, se trag concluzii pripite inafara de marele final! si in al doilea rand fiecare isi face masina cum ii place lui, doar pentru el si-o face, nu sa-i placa vecinului sau colegiilor de pe forum!!!!:D

GallDann 22-12-11 17:26

3 Attachment(s)
Dupa un pic de rabdare si frig.. a iesit ceva..prelungire bara fata,scuza-ti claritatea dar a fost intuneric

GallDann 22-01-12 15:42

6 Attachment(s)
Bad boy fata-spate..golf 3

umbra09 19-04-12 20:00

1 Attachment(s)
nu am vrut sa iti incarc topicu de la golf deci iti zic aici. vreau sa fac bara spate la un vento dreapta adica sa nu aibe intrarea aia in partea de jos sa mearga drept cam cat mar costa ?

GallDann 20-04-12 06:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by umbra09 (Post 4988859)
nu am vrut sa iti incarc topicu de la golf deci iti zic aici. vreau sa fac bara spate la un vento dreapta adica sa nu aibe intrarea aia in partea de jos sa mearga drept cam cat mar costa ?

ceva in genu asta? ti-am lasat PM..

umbra09 20-04-12 20:50

Quote:

Originally Posted by GallDann (Post 4989453)
ceva in genu asta? ti-am lasat PM..

ma masina ii a lu un prieten bun si vrea sa faca ceva cu bara aia ca nui place dami tu ceva idei sa nu fie plina

GallDann 22-04-12 08:19

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by umbra09 (Post 4990536)
ma masina ii a lu un prieten bun si vrea sa faca ceva cu bara aia ca nui place dami tu ceva idei sa nu fie plina

pai depinde de ce vrea omu`.. dar parerea mea ii ca la bara de vento nu prea gasesti sa ii dai nu stiu ce forma sa si arate bine si ce este pe google ii naspa, parerea mea ii ca un vento arata bine cu bara normala..iti las cateva poze sa vezi ca arata chiar bine si nu are nevoie de modificari masive..

GallDann 27-08-12 09:37

9 Attachment(s)
Sa mai sterg putin praful pe aici..

UndergroundDesigns 24-08-13 20:13

Cat ar costa un eleron de audi a4 b5?

Doctoru' 26-08-13 19:55

Quote:

Originally Posted by UndergroundDesigns (Post 5556471)
Cat ar costa un eleron de audi a4 b5?

Salut! Iesi mai ieftin daca iti iei unul de la dezmembrari.

All times are GMT +2. The time now is 18:40.

- Copyright 2026 4Tuning