![]() |
Re: weber 28/30
pacat ca nam "timp" acu sa ma duc sa mil puna
|
ce tare....eu aseara nu aveam ce face si m-am "interesat" de 28/30ul asta :)). M-ar tenta carbu' asta ....dar parca nu imi vine sa dau 350 RON pe el.
|
care carb? ala nou ? sau 28/30 de care vb noi aici?
|
hei bil ai un nik de mess? poate mai vb acol? daca vrei
|
eee eu ma refeream la asta nou bre' .... sau si tu vrei 350 RON pe al tau :)) (glumeam).
|
nu ma. ca io nici nu vreiam sal vand pe asta. numa intrebam ca sati zic ca io nu ma gandesc sal vand . inca. si oricum nu ceream atat. daca era sal vand
|
ia zii, ai pus carbu' asta 28/30...cum merge ?
|
ma acu astept neste bani ca vreau sa fac o capitala la motor si dupe aia pun. da nu pun weberu ca pun solexu 32/32 ca am gasit un strungar care imi face galeria weberu il tin ca poate nu ma multumeste solexu sil bag si pe ala sa vedem ce stie.
|
la motorul de 2,0, pt a trage cat mai bine e indicat 32/32. 28/30 ala a fost pus pe mot de 1,6. Sincronul ala se gaseste pe V6.
Bafta |
da mai bilule. stiam si io astea. ms inca odata pt sfaturi. da de weberu ala zicam asa ca poate ma satur sa fuga masina de sub mine si oi vrea ceva mai molcom:-P . sau poate loi regla si loi vinde cine stie, oricum weberu ala e in stare f buna.
|
ceva vesti ???
|
da. sa montat 28/30. ca solexu era prea mare. merge fain de tot acu motoru. chiar si cu carbu asta mic. de fapt e facut pt el. se simte ca e progresiv. dar oricum merge fain nu e o bestie dar sunt multumit.
apropos solexu e de vanzare. daca stii pe careva pe care intere. are si kit nou de rep pe el. ca voiam neaparat sal pun pe ala. da acu nu mai am nevoie de el |
aha si am facut rost si de un filtru sport. deocamdata lam pus pe carb prin intermediu unui tub de aluminiu de ala flexibil. ca pt centralele termice. nu stiu cat e de bine sau nu dar e o solutie de moment pana imi vine o idee cum sal pun mai bine cu un tub neted pe interior ce sal pot monta ca lumea si pe carb. ca direct pe carb nu pot ca nu mai am loc sub capota. ar trebui so tai.poate ar arata bengos.vreo idee? sfat?
ps nu vreau sa tai capota |
pai trage-i traseu de teava (intr-un loc unde sa traga aer rece...cel mai bine e in spatele unui far)
Nu vrei o galerie de evacuare sport (serpishori) ??? |
nu de aia ziceam. intrebam cam asa: din ce pot sai fac traseul(teava) ca sa inlocuiesc tubu flexibil de aluminiu. sau pot sal las pe ala? numa ca nu e neted pe interior ca are striatiile alea ce il fac flexibil. oricum filtrul e exact acolo unde ai spus tu. acolo mam gandit si io ca e cel mai bine. da e faza de traseu din ce e facut el.. stii?aia ii faza
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning