![]() |
Re: Cursa Acceleratie Aerodromul Floreni - Vatra Dornei 6-7 august 2011
Quote:
|
Bai jur... chiar nimic nu va mai convine???? apucati-va in plm toti de drift ca acolo nu se repartizeaza pe grupe... atat comentatii unii ca nush cum e grupa ca nush c... mnezo daca se fac grupele pe CP vi si zici cati cai ai tu nu?? si ne arati si o fisa dyno recenta.. nu??
DIN CE CAUZA S-A RENUNTAT LA GRUPELE PE CP?? din cauza voastra ca niciodata nu ati fost atat de onesti sa recunoasteti cati cai aveti la masina... venea unu cu un seat si cadea cu voi in grupa si urlati ca asta are nush c soft si nush cate zeci de mii de modificari... dupa cmc nu va convine.. pai c grupe va convine??? eu va propun ca urmatoarele curse sa le organizati voi in moldova si sa va faceti voi evenimentu;) daca vreti sa castigati premii si altele mergi la DRE... sau.. stai.. ca acolo n-ai ce face cu 120 de cai ;) |
erau bune grupele pe caii din certifiCACAT.... abia asa incurajam lumea sa bage bani in masina. Cu grupele astea incurajam lumea sa-si vanda janghina pe care o detine si sa-si ia una cu cilindree in limita grupei...apoi sa se apuce de modificat.
Oricum....putem merge pt distractie, ne dam la sesiunea de curse libere...care cu care vrem. Sau ca sa nu mai batem drumul....mesaje private si ne dam pe plan local care cu care vrem :). |
Sau mai este o varianta, in loc sa va dati ziua si in liniste ca nu se ia nimeni de voi si eventual sa castigati si un premiu ceva se poate iesi noapte in diverse zone slab iluminate, cu riscul de a fi surprinsi de politie sau cu traficul ocazional din zona plus caini si pisici si alte chestii pe 4 picioare.
Si stam si noi linistiti iar cei care vor sa se dea pe grupele trecute de noi vin si se dau, iar cei care vaneaza premii usoare stau acasa si comenteaza de pe net. |
Quote:
|
Din discutiile avute si cu celalat organizator, precum si din restul discutiilor cu unii dintre voie am ajuns la urmatoarea concluzie:
- cine vrea sa vina sa se dea (la libere sau la cele cu miza) vine si se da indiferent de ce forma au grupele, de abia se poate testa pe el si masina in liniste si nu pe diverse strazi laturalnice - legat de masini, daca va fi cazul, pentru cele care intra la capitolul profi vom face o grupa(e) separata(e) - din ce am vazut pana acum, nici un organizator nu le-a permis participantilor sa aleaga sau sa discute grupele, ci a fost foarte simplu - conform talonului si masinii te incadrezi acolo si gata. Noi am incercat sa facem ceva mai mult si vad ca nu iese Avand in vedere aceste lucruri, grupele raman cele scrise mai sus cu eventuale mici modificari in ziua de concurs in functie de numarul de participanti si distributia lor pe grupe valorice. De asemenea, ii rog frumos pe cei care nu vor sa se implice, nu vor sa vina, nu vor sa participe s.a.m.d. sa se abtina de la comentarii pentru ca nu isi mai au nici un rost. Noi vom incerca sa le oferim celor care vin posibilitatea de a-si testa masinile si pe ei insisi, o seara de sambata frumoasa la o discutie despre masini, femei si orice altceva va trece prin cap plus daca doresc si o mica intrecere de noapte (cu respectarea anumitor reguli bineinteles). O atmosfera relaxata si pana la final un week-end cat mai placut in alt loc decat intre betoane si noxe. Nu ne este usor in perioada asta sa strangem bani si sponsorizari pentru premii si asigurarea conditiilor de desfasurare dar totusi o facem. Si de asemenea, avem pretentia de la cei care vin sa inteleaga ca facem ceva pentru comunitate si pentru cei care vor sa participe si la curse mai profi decat a noastra (care stim ca nu este perfecta .... dar este). |
deci va dorim distractie plactuta multe reusite si sa vedem ce pot masinile multumim celor ce observa ca ne straduim sa organizam un eveniment de acceleratie in seceava o seara buna tuturor:lol:
|
e mai bine asa cum sunt grupe cu cmc decat grupe cu cp, nu cred ca v-ar conveni unu sa aiba din fabrica 136cp si are 400 cp masurati la dyno si sa ia 3 grupe. Mai bine grupele astea cu cmc ca sunt mai calculate. Baieti, bafta la organizat !
|
cei 796cmc ai mei va doresc Distractie Placuta !
|
Multumim :D
|
cu cai sau fara cai, oricum putini din cei prezenti stiu pe bune cati cai au. Restul aproximeaza si de cele mai multe ori le aproximeaza in plus cu multi ponei. Asa ca puterea stock e fass daca vrei sa te legi de ea. Diesel sau benzina e iar fass si nu poti face grupe separate pentru ca pot avea acceasi cilindree. Singurul criteriu folosit de peste 100 de ani in curse (si aci ma refer la marile organizatii la nivel mondial care de prin 1904 parca fac curse de masini) este CILINDREEA si sistemul de "aeraj" adica spirat sau fortat - cu sau fara coeficient.
Ce dreaq ne trezim sa reinventam gaura de la covrig cand covrigi se fac de cand lumea ? Ne vedem la Vatra - vin si eu sa bat din palme de pe margine :) si Stefane, cumam ramas dator cu 1leu de la Vatra de anul trecut, dau eu cafeaua dimineata :)) |
Se face. Te astept
|
vezi ca raman peste noapte pe acolo - si poate ma incalzesc cu un "visiki" si de unul singur zau nu are farmec :)
Discutam mai multe cand ne vedem. Bafta la toata lumea si sa ne vedem sanatosi si voiosi la Vatra. Eu oricum va aplaud pe toti - ca doar asta imi e meseria - spectator profesionist :) bat din palme pe trei tonuri si tip GO GO GO pe patru :)) |
Quote:
|
Cele mai bune grupe sunt clar, cele pe cilindree.Eu detinator de diesel, Fiat Stilo, IS 29 RAO, si consider ca nu este corect ca un diesel la care doar daca ii faci soft urci foarte mult in putere, sa se dea cu un Logan(fara suparare).Anul asta la ce masini se anunta la gr Diesel, nu am nici o sansa, daca vin, am sa vin de fun, deoarece e cea mai corecta gr, ma refer la S8.Nu inteleg insa daca se va tine cont de coeficientul de tractiune.Adica un diesel 4x4 de 2000 unde va intra? Toata stima pentru organizatori, in mod cert va fi un eveniment cel putin la fel de reusit ca si cele din anii trecuti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning