![]() |
Re: Marci disparute
1 Attachment(s)
Talbot Solara8)
|
1 Attachment(s)
O marca mai contemporana care a intrat in istorie. Mie unu imi placea, chiar daca era un Opel sub carcasa.
Vorbesc despre SAAB |
banuiesc ca te referi doar la ultimele modele, ca in rest, SAAB numai Opeluri n-a avut sub carcasa, nimeni n-a avut ciudateniile/bestiile ulterior, ce le-a avut SAAB ;)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Hummer. Pacat ca a disparut...
|
masini disparute...hmm...pai Oltcit :)
|
florin_cars vezi ca unele SAAB au avut sasiu de Vectra si impartea cu Opel si cu Fiat acelasi motor de 1,9 diezel.
SAAB inca nu a disparut.Posibil ca saptamana trecuta sa fi fost cumparat de National Electric Vehicle Sweden AB, o companie din Suedia bazata pe o firma din Hong Kong. Ramane de vazut. |
1 Attachment(s)
Lada:-)
|
Quote:
sunt pe piata, exista si o groaza de reprezentante la noi |
Si cum ziceam ieri SAAB traieste.
A fost cumparat de National Electric Vehicle Sweden AB Iar noul 9-3 va fi electric.Asta in 2013/2014 cand o aparea. |
E bine ca a salvat-o cineva, dar cred ca tu n-ai citit ce am scris eu, lasa-ma cu Opelu si Fiatul, eu vorbeam de marca SAAB, pe cand tu si marica vorbeati de ultimele plasticuri aparute cu platforme comune cu alte marci...
|
25 Attachment(s)
siun adevarat trifoi cu 4 FOI :!:
DKW Auto Union Horch Wanderer :arrow: |
2 Attachment(s)
VENTURI ... o marca franceza.
a avut 2 modele : 300 atlantique si 400 gt |
2 Attachment(s)
cord 812 si una din cele mai frumoase masini construite Phantom Corsair
|
trioul Auburn-Cord-Duesenberg l-am amintit pe pagina trecuta ;)
|
Venturi nu a dispărut.
Compania a dat faliment īn 2000 şi a pierdut uzina din Couėron, dar marca a fost cumpărată de un magnat din Monaco. Īn prezent produce īn serie foarte mică Venturi Fetish (motor electric, 220 kW). |
| All times are GMT +2. The time now is 11:41. |
- Copyright 2026 4Tuning