![]() |
Re: Custom Paint-exista sau nu in Romania??
astea is luate din rides, ideea era ca totusi daca vreau sa-mi fac un AB la ilnur, ma pot duce pina acolo.....pina in america....ramanel the american dream :roll: :D
|
mda...dar oricum ...nu cred ca in romania va ajunge cineva sa faca brushuri de calitate buna fara exercitiu ...si cum la noi in tara nu prea isi permite lumea sa isi "picteze" masina... nu prea cred ca vor aparea tare curand painturi de calitate
|
oare daca'' pictezi'' masina de cate greutati dai pana sa treci ''pictura'' in talon?
|
mann...sa sti ca nu e complicat...eu am facut o masina care era visinie in talon...galben cu alb..m-am dus la RAR si mi-au trecut modificarea in Cartea de identitate..a durat 30 min si a costat vreo 500.000 lei
|
eftin..ce bine ar fi sa fie asa si la un swap..:)
|
omu' de care zicea Luci, cel la care apeleaza si Liviu (G60) are nicku' KEROSEN (daca nu ma insel). Talentat si pune suflet in lucrari.
Apropo, cand pot trece pe la tine sa gasim cateva solutii pentru GTI-ul meu? |
"eftin..ce bine ar fi sa fie asa si la un swap.."
poate sunt eu prea batran...la ce te referi cand zici swap?? Golfuletz...kiar e Wob Edition?? hai pe la mine...ceva idei sigur gasim...:) |
eu ma refeream ca ce bine ar fi daca ar fi asa simple lucrurile si la o schimbare de motor..dar sa nu intram in detalii ca iesim din topic...
|
Referitor la paint..am vazut masina demo de la baietzii din floresti- dupa sensul giratoriu pe stanga...lucreaza destul de binisor!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning