Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   DragRacingEvents - etapa a V-a - 31 iulie 2011 - ARAD (https://forum.4tuning.ro/85-arad/269025-dragracingevents-etapa-31-iulie-2011-arad.html)

morghen 04-08-11 08:40

Re: DragRacingEvents - etapa a V-a - 31 iulie 2011 - ARAD

roli, nu fi, iar, nesimtit...langa noi stateai cand faceam suportii pentru afisaje.
calin..mai incetutz ca-i mai dragutz...nu te lansa in povesti despre care nu cunosti detalii...ca pici de fraier.
m-am dus la curse sa-mi sustin colegii si prietenii si sa vad masini noi...insa m-am intalnit cu nutline champions mi s-a taiat filmul...si mi s-a instalat greata.

sincer..pe voi nu va deranjeaza cand sta unu langa voi si scuipa samanta pe jos?

calinpetco 05-08-11 18:46

pai te muti de langa el... n-o sa stai sa suporti ceva ce nu-ti place, nu? :D oricum n-ai stat tu langa el, insa te tine obiectivul...

...poate ma refeream la spargatorul de seminte cand am zis "pentru ce merg unii la curse"... mai stii... ya feels me?

roli 05-08-11 20:17

fara suparare dar deja devi stupid cu faza "samantari" cum tie iti place sa meri la film sa mananci nacios/popcorn/dulciuri asa ii place la x-ulescu sa manance seminte:!:

sergiuarad 05-08-11 23:57

da asa e ai dreptate roli!:-)

morghen 06-08-11 00:34

bai roli, tu scuipi "nachosu" pe jos?
sunt si altii care papa samantza...dar scuipa intr-un con de hartie :) tocmai pt a nu fi gretzosi si prost crescuti :) nu e vorba de mancat samanta ci e vorba de scuipat pe jos...langa altii.

cred ca tu devi stupid aparand pe cei care nu au o jena fata de restul lumii....o sa te invete viata ce fel de oameni sunt astia...si pe vremea aia, cei pe care i-ai jignit o sa te excluda si o sa te eticheteze exact cum meriti.

calinpetco...asta e o abordare de las...nu ma refer la dualitatea vorbelor tale..ci la faptul ca daca stai pe loc...si vine unu si e gretos langa tine te iei si pleci...ok..nu poti sa ii dai in cap...dar macar il faci de rusine putin..alta data sa fie si el mai in ton cu manierele.
ne vrem europeni si conducem masini luxoase..insa suntem prosti ca lemnu...sa nu mai vorbim de bun simt sau bune maniere.

cand observ o ipocrizie gretoasa si vad ca astia au si suporteri...mai beau o gura de bere si ma pis pe el de "tuning" !

ar75gti 06-08-11 01:50

iar va certati...:)...of,of...merci fetelor pt. poze si filmuletze...;)..una peste alta,eveniment reusit..felicitari organizatorilor si participantilor!..bafta pe mai departe!

cRbL 06-08-11 03:27

in Romania se vorbeste despre seminte pe topicuri de curse. gg.

calinpetco 06-08-11 10:48

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 4509988)

(...)dar macar il faci de rusine putin...(...)

faptul ca i-ai "cenzurat" moaca e abordare de las, pai lasa-i mutra in poza daca tot te-ai bagat, asa il faci de ras, altfel arati doar preocuparile tale de paparazzo...

bine, imi imaginez ca dupa discutia asta, ma duc azi la vik si tre sa fiu atent sa nu ma scobesc in nas ca ma ia morghen cu teleu' (asta mai cu ton de gluma o spun) :D

sergiuarad 06-08-11 12:27

:lol::lol::lol::lol:

Maniak22 06-08-11 21:07

:D:D:D:D

morghen 06-08-11 23:35

adevaru e ca n-are rost cu voi...dar e distractiv totusi :)

...offtopic clar...dar ceva nu se leaga aici...adica......eu m-am luat de aia care scuipau seminte pe jos....surprinzator, as putea spune, voi v-ati atacat...si o dati in diverse...

cat despre faptul ca eu i-as fi cautat pe aia sa ii pozez...nu veicule...eu vroiam sa fac poza la masina...insa s-a impins "dhibolu" in fata sa vaza si el....si il intreaba pe colegu...ce motor ii?
colegu ii raspunde 1.8....si dhibolu: V8? aaa..fain ! :lol:

brummy 08-08-11 10:37

dhibol.. :)) bun asta..
il ajutam pe domy sa punem curele la loc, el cu burta pe motor, eu culcat pe sub masina si vine un spargator dinasta inrait si mai ca nu scuipa pe noi coaja de la samanta.. in prima faza am vrut sa iau combinata de 28 si sa f%^ una in picior

roli 08-08-11 21:37

Quote:

Originally Posted by brummy (Post 4513937)
dhibol.. :)) bun asta..
il ajutam pe domy sa punem curele la loc, el cu burta pe motor, eu culcat pe sub masina si vine un spargator dinasta inrait si mai ca nu scuipa pe noi coaja de la samanta.. in prima faza am vrut sa iau combinata de 28 si sa f%^ una in picior

domnule nu sti vorba aia "doar la cap sa nu schiopateze"

NEo007 08-08-11 23:18

Felicitari pentru rezultate baieti :)

AR88JRK 11-08-11 17:32

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 4510054)
iar va certati...:)...of,of...merci fetelor pt. poze si filmuletze...;)..una peste alta,eveniment reusit..felicitari organizatorilor si participantilor!..bafta pe mai departe!

Idem :-) ,merci man. Vezi ca am 2 poze cu wob-ul la mine pe facebook: jurik paul. Da-mi add... sanatate!8)

All times are GMT +2. The time now is 07:57.

- Copyright 2026 4Tuning