![]() |
2 Attachment(s)
Asta a fost Tico candva.. la un impact care a fost la o viteza relativ mica uitati rezultatul? eu nu m-as risca sa merg cu tico. ati vazut si voi atatea cazuri cu tico, e o problema cu siguranta. intr-un timp se vobea sa le interzica pentru taxi din cauza asta :roll:
|
\" viteza relativ mica \" ???!!!
La cum arata masina aia, iti da senzatia ca zbura... Acordeon s-a facut. Faza cu interzicerea lor ca taxiuri am auzit-o si eu, si se zvonea ca Matizurile vor avea aceeasi soarta, pt. ca si ele au avut probleme. |
ar trebui sa le interzica in general,nu doar la taxiuri
|
killme
Quote:
si tipul cu pzoele cu ticou facut muci knd gasesti poze pe net inceark sa aflii ce e cu ele!!! acel tico era parcat pe dreapta in spatele unui passat si a fost lovit de o masina care venea din spate deci a fost prins intre 2 masini mult mai mari. tre sa recunoastem ca tico nu e deloc sigur dar se rvea masina de oras si are n puncte forte pe langa dacie |
Auzi Steph!!! Felicitari ma bucur ca conduci o Dacie bine!!! Foarte frumos!!!
Dar liceul lam facut toti pt LIMBA ROMANA!!!! Stii nu exista limbaj special pentru MIRC SI NET!!! Si cam tot aia si cu HIP HOP!!! --------------------------------- Incercati sa ramaneti la subiect, iar problemele referitoare la folosirea limbii romane incercati sa le rezolvati la topicul din sectiunea Tot ce nu poate fi incadrat -> Lectie elementara de gramatica. Multumesc! - RoSonic |
referitor la topic. sunt acuzat k sunt femeie pt. k parerea mea e k tico da clasa daciei la orice capitol mai putzin la sigurantza de catre un pushti kre o sa se mai joace nfs vreo 2 ani de zile pana isi ia carnet ... in conditziile in care eu conduc zilnic dacie si am condus si tico si am observat diferentzele ... mai vin altzii si fabuleaza k duci dacia la 170 de cai... da trecem peste
rosonic> te rog nu mai sterge mesaju asta... mpa vine si imi da cu limba romana in cap k folosesc `tz` `k` si `j` in loc de `s` knd nu e in stare sa scrie `l-am` corect revenind la topic ashterpt si io sa imi zica devil ala sau cine a mai fost de acord cum duc si io breaku meu la 170 de cai :))[/quote] |
1. Nu ai fost acuzat ca esti femeie... ci, din ceea ce am citit eu, a fost doar o neintelegere datorata probabil avatarului tau, in care apare o femeie.
2. Am sters ca erau vreo 4-5 posturi in care se dezbatea gramatica, si nu contineau nimic referitor la subiectul discutiei... Si repet: vreti sa va certati pe modul in care folositi limba romana, faceti-o la topicul dedicat.... https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=3679 sau pe PM.... ps: pun si un citat din descrierea sectiunii VERSUS: \"Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Nu se accepta OFF-TOPICU\" |
Am condus Tico pe zapada si pot sa spun ca este f usor de condus, a mai zis cineva, datorita cauciucurilor subtiri, a greutatii mici si a repartizarii maselor...
Tico este net superior Daciei berline/break si la cutie...usurinta cu care schimbi viteza la Tico este cunoscuta bine de cei care au mers cu el...cutia de la Dacie o stim si o injuram cu totii... La capitolul stabilitate, din punct de vedere al ruliului, Tico iarasi sta mai bine decat Dacia... asezarea rotilor la extremitatile caroseriei confera o distributie f buna greutatii...cu niste amortizoare mai tari, niste arcuri mai scurte si jante ceva mai late, ar fi super stabil...Raza de bracaj, iarasi, nu se compara, mult mai mica la Tico...deci necesita mai putine manevre...SINGURUL lucru la care ar fi mai slab Tico este protectia pasagerilor, care e aproape inexistenta...insa la capitolul asta, nici Dacia n-ar fi departe, cu totii stim in ce hal se face o Dacie la impact... N-am auzit/vazut niciodata cazuri multe la Tico cu radiator spart sau in care ploua...bineinteles, ele ar putea exista, dar in procente mult mult mai mici decat la Dacie... Mai mult, Dacia nu are reglaj electric al farurilor, aer conditionat cu comanda de economic(de fapt n-are deloc), buton de deschidere a portbagajului si a capacului rezervorului in masina, casetofon din fabrica, asa cum Tico in varianta SX are... Cat despre motor, este arhitectura celui de la Suzuki Alto '89, modelul dupa care a fost copiat Tico...deci japonez la origine, deci fiabil si destul de sprinten...si ca orice alt motor din lumea asta, cu bani si rabdare se poate modifica oricum... Tragem linie... _____________________________ La ce este mai buna Dacia berlina decat Tico? Spatiul interior(cu f putin) si portbagaj...ATAT! |
ducetzi-va ba cu ticou` ala ce suntetzi femei k avetzi impresa ca ticou` e mai bun haha las k pun io pe break kompresoare turbine motoare cu reactzie si ma duc pe marte :P
jajajaj |
hop si eu cu parerea mea....masina de la firma pe care o am e un TICO.vreau sa spun ca eu unul am ramas uimit de cat de bine poate sa mearga \"ala micu\"!poate ca nu are motorul foarte puternic dar cutia de viteze este extraordinara!!intre tico si dacie,parerea mea e ca tico da clasa la dacie cam din totte punctele de vedere,exceptand sigurantza in caz de accident.cineva zicea ceva ca nu se pot lua curbele la viteza cu tico...amice,daca ai dacie,hai sa ne vedem la un sfarsit de saptamana si sa dam o fuga pe posada.....sa ne convingem live care din cele doua modele sta mai bine pe curbe.sunt mai multe puncte in favoarea tico-ului deci castigator nu poate fi decat ulul singur....si anume TICO :wink: hai va pup si ne mai auzim sau vedem sau citim....habar nu am...oare cum se zice? :lol:
|
tico masina sigura ? tazmania ai mai vazut vreo dacie avariata asa de greu ca tico acela din poza? imi pare rau dar din pacate tico nu e o masina sigura si cu siguranta nu este una de alergat.. :roll:
|
ma eu cu dacie berlina fac orice tico tunat sau nu - nu ma refer la liniutze da eu pot sa iau lejer curbe cu 130 Km/h care tico le ia cu maxim 80 la ora (acu nu mai zic ce modificari am pe dacie ca nu conteaza)
acu care va tine hai sa ne dam sa va sara din cap faza ca TICO e cea mai faina masina ! e cea mai naspa masina in afara de trabant si cam atat . Ce nu recunoasteti ? Nu ati avut bani de alta ! si cu asta basta! nici macar bani de dacie nu ati avut ca stiati ca va costa intretinerea de va rupe. Dacia e spatioasa e stabila are motor de la 1300 pana la 1600 cmc e oleaqa diferenta ... nu ? si mai ai cat de cat si siguranta in ea . plus ca nu ai roti de carucior de butelii pe ea . Tico e masina de oras ... is curios cum se descurca off-road --- dacia e facuta sa reziste si la gropi si la dealuri si la viteza .. e oleaqa de masina .. |
Mihaita, eu am vazut live Dacii care aratau mai grav decat Tico ala...din care se scoteau bucati de oameni...asa ca n-o mai trage cu \"siguranta\" la Dacie si cu nesiguranta la Tico ca nu tine...Daca o gramada de oameni cu mult mai multa experienta decat tine iti spun ca Tico e mai bun, e bine sa-i asculti...
Repet, singurul avantaj al Daciei este portbagajul...atat..si poate putin mai mult spatiu interior...in rest, nici nu se compara la fiabilitate si chiar la perfromante... holySoul, no comment...daca tu iei curbe cu dacia la 130, eu sunt Andreea Marin...lasa-ne tata ca esti pe dinafara rau de tot, pe bune, ce comentarii de 3 lei si 2 bani...deja esti pueril, pe bune...mai dezvolta-ti orizonturile...vezi ca-ti faci de ras clubul si asa serios vatamat...nu stiu cine te-a primit in MR...Sa-mi fie cu iertare aceste cuvinte, dar deja nu mai suport aberatiile tale...A-BE-RA-TII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu am avut bani de alta??? Ca Dacia o fi vreun Maybach la 100.000 E!!! Offroad??? Iti arat eu offroad cu planetare si suspensii intacte dupa 70.000km de rupere prin gropi si la tzara!! Dacia dupa 20.000 se rupe toata!! Stabila , Dacia? Unde ai crescut nene, in Mozambic?????? roti ce carucior??? Ba nene, tu stii care este idealul stabilitatii la o masina? Rotile cat mai aproape de extremitati si consola cat mai scurta! Stii ce-i aia consola??? Motoare de la 1.3 la 1.6?? Habar n-ai? e motor de 1400cmc cu ax cu came in bloc motor! Adica antic si de demult! De pe vremea lu' tatae! Asa ca lasati-ma, o voi, cunoscatorilor, cu afirmatiile astea puerile ca faceti greata la oameni! |
depinde ce curba ia..
la fiabilitate nu am spus ca tico nu ar sta deasupra daciei.. si cu motorul de 1,6 eu am vazut dacie din 96 cu motor de 1,6 carb 2 corp, motor de nova. acum nu stiu daca s-a comercializat vreodata la dacia asa ceva pe comanda sau altfel.. tinand cont ca dacia berlina e de atata timp pe piata si intr-un nr asa mare, ca vezi dacii de 30 de ani care se tin inca bine... nu cred ca vei vedea peste 20 de ani vre-un tico. Dar fiecare cu masina lui.. |
Re:
Quote:
rabdare.... valabil si pt devil_1 |
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning