![]() |
Re: Dezmembrez BMW E36
salut, ma intereseaza preturi pentru urmatoarele piese daca le ai:
- vasc cat mai bun si cat mai nou ca an de fabricatie - supapa presiune pentru clima digitala (vine montat in stanga motorului pe un vas in care intra conductele de ac) - radiator de 2.8 440/440/32 mm model cu termocupla - senzor temperatura exterioara plus mufa galbena |
Quote:
-Supapa presiune clima 100 lei -snzor temp. ext. 50 (fara mufa) |
Piese noi si va reamintesc preturile sunt informative si pot fi negociate.... Mai sunt si cateva motoare de 2.0 si 1.8 se pot si monta la mine... Bine-teles contra cost...
|
salut..as vrea si eu inchiderea aceea cu 2 chei,cu butuce etc , o bara fata de M ,difuzor spate M, si o usa sofer ,sau posibil si pasager..toate pt coupe ..un pret pe toate,sau pe ce ai din ce am enumerat eu
|
Quote:
|
Salut! Ai vreun set de faruri cu lupa? pret? mersi!
|
Quote:
|
Quote:
|
sal...parbriz(e36 coupe)...stare..pret???
|
Quote:
|
salut
aripi fata de e36 coupe cu loc de semnal ai? imi trebuie si pentru stanga si pentru dreapta. |
Quote:
|
Aripa dreapta fata de E36 coupe fara semnal ai?
|
Quote:
|
Preturi Si Piese Noi
bara fata 150ron proiectoare hella 150ron bara spate cu armatura 100ron aripi fata 120ron/buc capota motor 250ron capota portbagaj cu eleron 200ron set macarale cu butoane 4 geamuri electrice 400ron interior (scaune fata, banchete spate si fete de usi fara defect) 400ron clima digitala completa 250euro (clima se poate vinde cu suport compresor si compresor pt m40, m42, m43, m44, m50, m52) plafon fara trapa cu pachet de lumini 200ron amortizoare fata 150ron/set amortizoare spate 100ron/set bascule fata 60ron/buc bascule spate 50ron/buc fuzete fata 50ron/buc evacuare completa originala (netaiata catalizatorul este la locul lui) 500ron jante 18" cu anvelope 1300ron Pentru Alte Detalii Aici Sau La Telefonul De La Semnatura |
| All times are GMT +2. The time now is 15:17. |
- Copyright 2026 4Tuning