![]() |
Re: Masina mea: Opel Corsa C - TNG
In vara trecuta aveam 195 50 15 fara suspensie,si nu atingea
In vara asta cu suspensia sport(reglabila) inaltata la maxim 185 55 14 imi atingeau (intr-o dimineata plecam de la munca cu 4 persoane in masina am mers 200 m si ia-m dat jos ca atingea rau,la hopuri la fel) Acum cu 185 50 14 nu imi atinge mai greu |
Bravo Domnu TNG...incep sa se lege lucrurile la masina:D:D:D
Asa te vreau(asta se datoreaza noului Job) sau ai dat peste vro babuta bogata:lol::lol::lol::lol: Mult noroc cu proiectul!!! |
Felicitari pentru masina , jantele , nici ca se putea mai bine , nu mi-a dat prin cap cand am vb ca si RH ar fi o varianta , sa nu le dai , fiindca o sa dea super bine , o sa fie ca Golful cu Brock-urile , daca le dau jos , nu mai e "golfu lu bala"
Bravo mah , foarte frumos :!: |
6 Attachment(s)
Multumesc ptr aprecieri!
Am montat jantele, pe spate am pus gume de 205/50/15(plus distantiere de 10mm) si pe fata 195/45/15 Grila comandata pe ebay nu a fost ptr radiator, ci pentru spoiler...... :rolleyes2 :sad: Cateva poze facute in graba cu telefonul :arrow: |
Arata foarte bine, felicitari.
Suspensie sport ii mai trebuie, sa fie completa, in rest...nota 10. |
Frumoasa. Vezi ca plange sa o lasi jos.
|
1 Attachment(s)
multumesc baieti!
suspensia ar fi un urmator lucru pe care il vreau schimbat. am facut un vt sa imi fac o parere cum ar fi.... :rolleyes2 sa vedem.. |
Te-ai miscat chear repede cu noile modificari!!!!
Trebuie trantita de asfalt neaparat!!!Tine-o tot asa!:D:D:D |
Dădea mai bine o gardă mai joasă. 45 pe toate patru , măcar :)
Oricum arată foarte bine! Felicitări! Baftă în continuare! |
Quote:
|
Quote:
pe spate momentan am 205/50 .... ma gandesc sa trec pe 195/50 ptr ca se intind, jantele fiind 8j multumesc de aprecieri Quote:
|
Uitandu-ma la filmultetul asta https://www.youtube.com/watch?v=-sgykLNfBRM in descriere este specificat ca are gume 205/45/15 si coborata 70/50
Totusi pe spate mi se par mai subtiri de 205 :rolleyes2 Ma gandeam sa pun si eu la fel, sa nu atinga dupa ce schimb suspensia Sa iau ca exemplu filmuletul ala :???: ? O alta varianta erau 195/50 :rolleyes2 Voi ce ziceti? |
195/50 . Cu balon de 50, nu o sa mai para subtiri.
|
Foarte frumos aranjata , te-am mai vazut prin oras cu ea .
Sa o stapanesti sanatos in continuare ! |
1 Attachment(s)
Ce mai fac opelistii? :-P
Eu nu am stat degeaba zilele astea, am mai schimbat cate ceva la corsica. Am inlocuit anvelopele spate cu unele michelin 195/50(inainte aveam 205/50), mi-am modificat grila (Ghetto tuning), am vopsito, prins-o si montat-o asta seara. Am scos toate inscriptiile de pe haion lasandu-l mai gol :D Sper ca in weekend sa fac o scurta sedinta foto, momentan am facut o poza cu telefonul la grila. :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning