![]() |
Re: lucrari carbon 100%
8 Attachment(s)
e90
a4 |
1 Attachment(s)
salut - iata poza de care vorbeam pe pm
merci |
Quote:
|
Quote:
Iar daca doriti un scaun din carbon 100% va recomanda sa cumparati . Din punct de vedere financiar nu pot scoate un pret rezonabil pentru 2 coji de scaune ( doar coaja de carbon) fata de ce este in comert. Plus ca eu nu sunt firma cu renume si nu omologhez . Astept niste detalii cu cerintele sau asteptarile dumneavoastra . O zi buna |
7 Attachment(s)
Poze in diferite stadii -laminare
-constructie calapod -lacuite/ lustruite -remontat crom ( a se observa ca luftul este la fel ca si cel din fabrica,cromul si accesoriile pica perfect pe piesa laminata) Si ca o mica paranteza sa raspund mesajelor private : - Daca in alta parte este mai ieftin si preturile sunt enorme ,puteti merge cu cu mare drag. Nu va trage nimeni banu din buzunar . Calitatea se vede spun eu. Stie el exact ce comentarii rautacioase (domnul oem ) |
REducere de pret pentru laminari interioare ( doar elemente de interior) . exemplu logan phase 2 usi plus consola centrala 600 ron. Pentru intrebari si oferte folositi topicul
capac rezervor 50 lei lip-uri sau difuzoare de aer 70 euro O seara buna |
1 Attachment(s)
va salut
cat ma costa sa imi imbracati in fibra de carbon partea de sus si cea de jos a acestui volan ? |
Quote:
100 euro ! |
2 Attachment(s)
capac motoras trapa GOLF 3
diferite stadii de prelucrare ( fara final ) |
4 Attachment(s)
capac trapa terminat . Vopsit cant negru .
|
2 Attachment(s)
Chiar daca nu e o metoda fff eficienta,laminarea scunelor de rs5 a reusit cu brio
|
3 Attachment(s)
Poze ....
|
3 Attachment(s)
Capota cu bombeu ( cine ghiceste mdelul)
piese, multe piese ! |
Quote:
|
Quote:
Ms la fel spor la treaba si tie si cat mai multe lucrari de nota 10 ! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning