Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Unleashed show (https://forum.4tuning.ro/439-baia/267375-unleashed-show.html)

razvy_91 07-07-11 15:10

Re: Unleashed show

Multumesc pentru informatii . Nu stiu unde ii fostul targ dar stiu acuma in ce zona ii . Oricum o sa vad masini pe acolo :D

FranktheTank 07-07-11 22:50

Quote:

Originally Posted by razvy_91 (Post 4449762)
Multumesc pentru informatii . Nu stiu unde ii fostul targ dar stiu acuma in ce zona ii . Oricum o sa vad masini pe acolo :D

Sau, daca vrei, dimineata mergem impreuna si iti arat eu unde este...

MITSU 08-07-11 11:36

sa nu uitati sa va puneti sandwichuri ... :D

bujuKYL 08-07-11 11:38

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4451477)
sa nu uitati sa va puneti sandwichuri ... :D

poate este acolo de "haleala"!...acolo e casa rosa si ei ar face un banut;))

MITSU 08-07-11 11:42

e mai frumos cu sandwichuri ... si asa e criza ...

sper sa fie organizare ok ....face 90% din show.

razvy_91 08-07-11 11:49

Quote:

Originally Posted by FranktheTank (Post 4450647)
Sau, daca vrei, dimineata mergem impreuna si iti arat eu unde este...

Ok :D . Pe la cat mergem ?

justin_nikolas 08-07-11 16:40

imi puteti da un nr de contact de la cei care organizeaza evenimentul ca vreau sa vin din cluj

si referitor la concursul de indemanare cum vor fi clasele sau grupele?taxa pt participanti?

soaarecu 08-07-11 19:49

Quote:

Originally Posted by justin_nikolas (Post 4452107)
imi puteti da un nr de contact de la cei care organizeaza evenimentul ca vreau sa vin din cluj

si referitor la concursul de indemanare cum vor fi clasele sau grupele?taxa pt participanti?

0740424539-Mihai Onisei-organizator

Taxa este de 10 lei si pt participanti si pt spectatori

Iar in legatura cu organizarea sa le raspund la colegii care au postat putin mai sus, speram si noi sa iasa ceva frumos

adriano9 08-07-11 22:58

Quote:

Originally Posted by razvy_91 (Post 4449762)

fostu targ auto ii parcarea unde ti-am dat alea pt muzica

razvy_91 09-07-11 00:55

Quote:

Originally Posted by adriano9 (Post 4452763)
fostu targ auto ii parcarea unde ti-am dat alea pt muzica

Aha , acuma stiu :D . Mersi !

cristi.mk4 09-07-11 20:17

am vazut masini venind dinspre CLUJ, pe platforma, se pregatesc baietii pt maine.

razvyrulz 10-07-11 16:01

daca aveti cumva filmari cu mansele "mele" (mai putin incercarea de pe traseul de drift), va rog sa dati un semn. Multumesc.
Soarecu', ne'am intalnit azi? Eu sunt cu golful albastru. Oricum ca si organizare, nu vreau as supar pe nimeni, dar nici nu se poate folosi cuvantul "organizare", sa pui concurentii cu tractiune fata pe traseul de drift(foarte ingust, imposibil de luat unele viraje)..., sa modifici regulile in mers, sa pui concurentii sa isi faca traseul... :))
Pentru mine nu a fost nici o suparare, am venit la eveniment cu gandul de a privi si am ajuns sa particip (bine ca am participat asa nexperimentat cum sunt, ca nu prea au fost concurenti). Iar cea mai proasta parte a fost la grupe :
- grupa "tractiune spate" - cei cu tractiune spate
- grupa "tractiune fata" - cei cu tractiune fata si cei cu tractiune spate... asta a fost foarte urat.
Cel mai rau a fost pentru Iustin din Cj, care a batut drumul crezand ca va concura cu cei cu tractiune fata.
Oricum am fost singurul tractorist (diesel) de la eveniment, si sunt foarte multumit de masina (suspensie, directie, stabilitate, motorul nu prea a contat pe acest traseu)

cristi.mk4 10-07-11 16:23

am trecut si eu pe acolo,,,,, dar nu a fost nustiu ce.......

MITSU 10-07-11 16:31

singura mea intrebare este : de ce nu s-a putut face traseul mai mare ?....adica sa ai un pic de spatiu de manevra , sa ai o marja de eroare ...asfalt era suficient. de cronometrare nu mai zic nimic ca n-are rost . mediatizare infima ....nu tu un afis , nu tu flyere ( cel putin n-am vazut eu ) nimic.

felicitari voua ca ati avut curaju sa incepeti asa ceva, si felicitari concurentilor care au avut tupeu sa se bage pe asemnea traseu de carturi. Dar cu parere de rau va zic ca ati cam dat-o in bara.

bogo4all 10-07-11 20:32

http://www.emaramures.ro/Video-Maram...-din-Baia-Mare

si mie imi pare rau pentru iustin, insa ce am putut am facut... cred ca daca nu insistam cu modificarea de traseu facut la minut nici nu se gandeau la asa ceva... in fine felicitari pentru munca depusa.. pentru ca, carcotasi putem fi toti...ar fi frumos daca am putea da replica cu ceva mult mai bine organizat.

All times are GMT +2. The time now is 09:12.

- Copyright 2026 4Tuning