![]() |
Re: :D
Quote:
|
3.5 linie VS 5.0 V12....well cred ca e clar...V12-le nu are cum sa piarda...parerea mea.
|
Re:
Quote:
|
Stiti melodia aia a lui BUG MAFIA - N-ai fost acolo?
TXA a plecat mai tare, ceea ce era si normal are cutie manuala,e mai usor,pe cand Sierra automata cutia. Pe urma TXA a fost prins din spate si \"spulberat\" de Ford. Cursa a fost pe 400 m, nu pe 200! |
GOOOOOOOOOOOOO BIX!!!!
NSL, BMW, BIX POWER! :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Mah, eu unu, il consider pe Edy unu cu 2 perechi de \"cohones\", asa ca...
Oricum eu am votat BIX, asa ca sa-l incurajez! Se da \"dezlegare\" la nervi pe pista!!! :blahblah: |
Cu motorul V12, Edy are \"cohones\" si deasupra ..., nu numai dedesubt.
O sa se intample ce s-a intamplat si cu TXA-ul. BIX o sa plece mult mai puternic, pe urma va fi ajuns si depasit. Asta daca BIX-u nu ne pregateste o cutie scurta,cand iese din operatie, ca deja vad ca a deschis ochii. 8) In cazul unui diferential scurt, de 1.6/1.8 nu il mai ajunge Sierra pe 400 m |
sincer cred ca daca nu il face BIX pe edy si castiga edy cred ca o sa fie foarte aproape unul de celalalt, acum depinde si ce mai face fiecare pe la masina
|
bah, masina aia(sierra) pana la urma(i-o da nu i-o da bixu), tot se urca pe el cu flashuri....FRATEEE, e ditai v12 le, chiar nu va sare in ochi?
io cred ca nu va dati seama, sunt 6x2 cilindrii, motoru ala o pleca el mai greu, da si cand pleaca... |
Egalitate spun voturile!!! 50% - 50% (mi-aduce aminte de Nastase si Basica)
|
nu mai e ,merg pe sierra sa traiasca!!!
|
La diferenta care exista intre aceste motoare 3500........5000! ma gandeam la un vot mult mai mare pt. Siera, dar, m-am inselat
de ce? |
As rade putin dar stiu ca cine rade la urma rade mai bine!!!!!! O sa vedem cu totii ce va fi dar nu uitati ca acel 5ooo cm3 V12 va trebui sa lupte nu numai impotriva lui 3500 ci si impotriva lui Turcu si a mea!!!!!!
|
E normal ca votul sa fie egal, daca luam in calcul media de varsta a celor care intra pe forum.
Singura sansa a BIX-ului e un diferential scurt,de la un BMW echipat cu un motor mic. Asta daca masinile au motoarele de 3.5 si 5.0 standard. Sa va vad baieti daca puteti spulbera legenda V12 -lui. Succes! Inca \"am banii pusi\" pe Sierra :twisted: |
masini standard??
nici tu nu crezi ce zici :) :) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning