![]() |
Re: Concurs Desen Logan /logan Break Suv
e dragutza ideea... dar km nesigura...adik ar trebui sa fie o masina d teren .. dar la prima piatra kre ii vina in cale p mijloc isi buleste toata fata :D
|
de ce ace k nu lam lasat de loc in jos (numa cu bara de pe lateral) si prima poza e mai ridicata decat loganul normal (la a doua e posibil)
|
o sa incerc si eu cv sa vedem ce iese ....:lol: :lol: ... poate imi iau volan nou pt la vara ...:lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
am ceva probleme cu scanner-ul...si cam asta a iesit...revin cu un desen si cu spatele;)
|
p.s.:n-am mai desenat de 4 ani:rolleyes2 ;)
|
nice , dar cam greu realizabil :)
poti incerca si photoshop sau alte programe 2d/3d ideea e sa faceti o constructie metalica pe loganul stock (eventual inaltat 2-3 cm) |
ideea ce am prezentat-o nu este greu realizabila...cat de cat ma mai am cu fibra de sticla si nu este f greu sa inserezi o structura metalica in fibra de sticla...;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
eu am terminat :lol: ... (le pun k vreau sah mah apuc de gama d mashini) ...ashtept sah se termine concursu acum shi sah vedem castigahtoru:?: :?: :?: astept si comentarii k poate mai modifik ceva :D (aaaa si alea cu hashura invers leam facut d la inceput in oglinda si leam intors acuma dak vretzi pun si originalele)
|
1 Attachment(s)
stiu ca nu e freehand...dar e o idee;)
|
in mare parte sunt la fel toate... a lui giubau e putin mai diferita :)
|
a lui giubau e diferita dar mai greu de realizat ... parca trebuia sa se shi poata puna in practica nu??? e mai greau sa faci alte bari (spoilare)...
|
Quote:
@Yackone imi place cum ai realizat masina in creion ... dar cea virtuala e amuzanta ... cea mai funny chestie este ca ai facut jante de tabla cromate ... o idee care numai in romania putea fi intalnita.:D:lol: |
foarte frumos M B A si este realizabil cu modificari minime.
@Yackone , nu conteaza daca e freehand sau digital :) @alcatraz jentile de tabla cromate sunt inventie veche si unele sunt mult mai scumpe decat alea din aliaj. |
o sa revin si cu poza din fata...si poate cu ceva ideei noi;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning