![]() |
Re: In memoriam...SUNu
sunule naspa rau! sunt alaturi de tine! imi pare chiar rau! ma doare sufletul cand aud ca prietenii mei fac accident cu masinile! naspa ! imi pare rau mane! lasa ca se repara bine ca tu esti in regula!
|
uff..bine k nu a fost mai rau...las' k masina se repara...tocmai iti admiram jantele vineri seara ,ca acum sa citesc asta :(
hai , ai grija de tine si sa te vdm pe sosea cat se poate de repede !!! :rolleyes2 |
si eu tocmai iti admiram clio`ul la pescarush cu cel de sus ( AFA ),vineri seara...imi pare rau pt tine..P.S masina era superba :(
|
sunule...imi pare rau mane pentru ce ai patit. cand am aflat nici nu-mi venea sa cred. tocmai am stat in masina si am vorbit...
bine ca esti sanatos...masina se repara. |
asa cum am mai zis ati vazut voi draq mort?? O sa se faca bine sunt sigur mai nasol e ca am ramas cu imaginea aia de la Renault Meeting cand stergea suparat jantele :((
|
insanatosire grabnica omu'.... pacat de jantele alea ca de-abia le puseshi pe masina... vezi sa te infingi bine in aia de la asigurari ca sunt jegosi rau... numa' bine!!
|
Asa a vrut Dumnezeu...am inteles astazi ca se considera dauna totala daca valoarea reparatiilor depaseste suma asigurata, caz in care mi-ar da alta....lucru de care ma indoiesc...maine trebuie sa ajung la politie sa vad pe ce perioada imi suspenda permisul...dosar pt vatamare proprie...numai aberatii :(
|
:( :( :( :( :( :(
|
pare rau sun`ule..... ai griaj ce faci
da nu mai puneti topicuri din astea ca m`am speriat frate :???: |
si eu la inceput m-am speriat dar am vazut ca e facut de el asa ca m-am linistit
|
Quote:
si ce draq,dosar pt vatamare proprie?:rolleyes2 adik dc unu face accident si se omoara,mai plateste si amenda? |
asta e cea mai mare aberatie a legii din romania... dupa ce iti faci praf masina si te mai si ranesti ... tot tu ai de suportat...
niste retardati astia de au conceput legea... oricum presupun ca o sa se rezume cu neicneperea urmaririi penale ca asa ar fi normal... PS: macar au scapat jantele :D |
Nu stiu exact ce si cum...va voi spune mai multe maine dupa ce merg la udriste ... tot maine trebuie sa ajung si la spital sa-mi schimbe pansamentu si nush mai ce...ca am urechea cat casa ...si nu nu au scapat jantele k am trecut oblic aproape in lateral peste o bordura de 20-30 cm:(
|
auuuu ai mah ce naiba ca ereau super...bah da ghinionist mai esti
|
si inca odata legea romaneasca este de tot *** cum sa iti fac dosar asta dc inteles eu bine pt propria vatamare ce tu ai vrut sa se intample asa ceva doamne ce cretini
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:01. |
- Copyright 2026 4Tuning