Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sun Racers (https://forum.4tuning.ro/232-sun-racers.html)
-   -   In memoriam...SUNu (https://forum.4tuning.ro/232-sun-racers/26670-memoriam-sunu.html)

Reme 06-11-06 13:53

Re: In memoriam...SUNu

sunule naspa rau! sunt alaturi de tine! imi pare chiar rau! ma doare sufletul cand aud ca prietenii mei fac accident cu masinile! naspa ! imi pare rau mane! lasa ca se repara bine ca tu esti in regula!

59AFA 06-11-06 14:24

uff..bine k nu a fost mai rau...las' k masina se repara...tocmai iti admiram jantele vineri seara ,ca acum sa citesc asta :(
hai , ai grija de tine si sa te vdm pe sosea cat se poate de repede !!! :rolleyes2

Andrey` 06-11-06 14:24

si eu tocmai iti admiram clio`ul la pescarush cu cel de sus ( AFA ),vineri seara...imi pare rau pt tine..P.S masina era superba :(

Michael 06-11-06 14:29

sunule...imi pare rau mane pentru ce ai patit. cand am aflat nici nu-mi venea sa cred. tocmai am stat in masina si am vorbit...
bine ca esti sanatos...masina se repara.

B-83-DAC 06-11-06 14:34

asa cum am mai zis ati vazut voi draq mort?? O sa se faca bine sunt sigur mai nasol e ca am ramas cu imaginea aia de la Renault Meeting cand stergea suparat jantele :((

fuzzy 06-11-06 15:15

insanatosire grabnica omu'.... pacat de jantele alea ca de-abia le puseshi pe masina... vezi sa te infingi bine in aia de la asigurari ca sunt jegosi rau... numa' bine!!

SUN 06-11-06 16:55

Asa a vrut Dumnezeu...am inteles astazi ca se considera dauna totala daca valoarea reparatiilor depaseste suma asigurata, caz in care mi-ar da alta....lucru de care ma indoiesc...maine trebuie sa ajung la politie sa vad pe ce perioada imi suspenda permisul...dosar pt vatamare proprie...numai aberatii :(

DVDValy 06-11-06 17:12

:( :( :( :( :( :(

GolfuletzS 06-11-06 19:21

pare rau sun`ule..... ai griaj ce faci

da nu mai puneti topicuri din astea ca m`am speriat frate :???:

B-83-DAC 06-11-06 20:19

si eu la inceput m-am speriat dar am vazut ca e facut de el asa ca m-am linistit

ggd_87 06-11-06 22:39

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 612695)
Asa a vrut Dumnezeu...am inteles astazi ca se considera dauna totala daca valoarea reparatiilor depaseste suma asigurata, caz in care mi-ar da alta....lucru de care ma indoiesc...maine trebuie sa ajung la politie sa vad pe ce perioada imi suspenda permisul...dosar pt vatamare proprie...numai aberatii :(

frate da d c sa-ti suspende permisu?k mie atunci knd am facut accident am platit 300 d mii amenda k am lovit bordura (a naibii,makr nu am spart-o dc tot mi-au dat amenda). si pe U o sa te puna s platesti ce ai strikt da nu-ti suspenda permisu (sau cel putin asa speram cu totii). :rolleyes2
si ce draq,dosar pt vatamare proprie?:rolleyes2 adik dc unu face accident si se omoara,mai plateste si amenda?

monk 06-11-06 22:44

asta e cea mai mare aberatie a legii din romania... dupa ce iti faci praf masina si te mai si ranesti ... tot tu ai de suportat...

niste retardati astia de au conceput legea... oricum presupun ca o sa se rezume cu neicneperea urmaririi penale ca asa ar fi normal...

PS: macar au scapat jantele :D

SUN 06-11-06 22:50

Nu stiu exact ce si cum...va voi spune mai multe maine dupa ce merg la udriste ... tot maine trebuie sa ajung si la spital sa-mi schimbe pansamentu si nush mai ce...ca am urechea cat casa ...si nu nu au scapat jantele k am trecut oblic aproape in lateral peste o bordura de 20-30 cm:(

RicaFlo 06-11-06 22:53

auuuu ai mah ce naiba ca ereau super...bah da ghinionist mai esti

tapu 07-11-06 10:11

si inca odata legea romaneasca este de tot *** cum sa iti fac dosar asta dc inteles eu bine pt propria vatamare ce tu ai vrut sa se intample asa ceva doamne ce cretini

All times are GMT +2. The time now is 03:01.

- Copyright 2026 4Tuning