![]() |
Re: vand diverse
Quote:
|
10 Attachment(s)
poze cu carburile de lada si de nova
de nova am 2 bucati si se da si o admisie gratis si un webercare e in reparati si monteaza un chit nou |
up up up
se mai adauga 2 galeri de dacie 1300 15 lei buc arata impecabil carburatorele de nova la 80 de lei amandoo carb de lada 1500la 80 de lei toate sunt functionale |
up up up up
se mai adauga o electrovalva de gaz 10 lei satre exptionala |
Fi bun si fa o lista cu tot ce ai acum,ca m-ar interesa cate ceva,dar pe parcursul topicului,am cam pierdut firul,la ce s-a dat,sau ce mai ai si la ce preturi.;) Stima
|
58 Attachment(s)
o actualizare a pieselor de vanzare
carburator lada 1500-80 lei carburator nova -50 lei alarma 60 lei ceasuri aditionale intre 10-15lei busoane rezervor intre20-40lei scrumiere 10lei antifurt oglinde pt ambele parti 15 lei stema dacia 5 lei buton logan geam 5 lei relee incarcare 10 lei buc buton actionare gaz 10 lei buton avari 5 lei capacx vas expansiune cromat 5 lei capace roti dacia 4 buc 10 lei buton dezaburire bard cn 5 lei semnalizare aripa 3 lei cheie contact neiman 3lei maciulie schimbator renault 12 10 lei consola centrala 10 lei filtru aer plastic carcasa 10 lei ceasuri scoda 50lei radiator aluminiu 30 lei spoiler sandero 10 lei electrovalva gaz 15 lei amortizor original renault 25 de lei gm nova 40 lei macarale geam 4buc 10 lei buc capac cromat 40 lei manere de nu stiu ce sunt cadou 4 buc ceasur 1300 cu margine cromata 20 lei vas stropgel 10 lei tampoane mici 4 buc 15 lei buc arata impecabil ferodouri 3 buc 10 lei lampa numar 2 buc 15 lei lupe 2 buc 40 lei bat semnalizare 10 lei bobina normala 15 lei bobina sf gheorghe 15 lei tablou sigurante 5 lei capac oglinda fara ceas 5 lei bloc lumini si semnalizare dacie 30lei flansa de trecere de la dublu corp la simplu 20 lei grila aerisire dacie 1300 10 lei butuc volan 10 lei rigleta bord 5 lei timonerie 4 trepte 10 lei bat stergatore 3 lei soclu scrumiera 2 lei capac boxa piener2 lei manere cromate 2buc 10lei buson rezervor plastic 10 lei suporti motor 10 lei 2 buc manivele geam plastic 3 lei buc lampa numar +maslier 10 lei ceasuri cu supor de plastic 15 lei decou 1300 15 lei bor cn cuaeroterma si torpedou si aluminiu in fata cel din poza fara ceasuri 100 lei |
up
piesele se vor curati inainte de vanzare preturi negociabile la toate piesele |
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppppppppp
|
salut , as vrea scrumierele de dacia 1300 daca sant in stare buna , prin posta cu ramburs cred ca e ok? id mess yo9gfd
|
uuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppp
upppppppppppppuuuuuuuuuuuuppppppppp |
Carburator+flansa m-ar interesa daca se potrivesc pe 1310 1.4.Daca da lasa-mi un id de mess sau un nr de telefon.
|
Ferodourile le vreau eu.Cum facem?
|
upppppppppppp reduceri la piese
|
se maia dauga o modina de renault 5 alpine si un radiator 180 lei
chiuloasa de reanault de 1.4 facuta 1.6 cu admisie si evacuare slefuite si cu canalele supapelor marite 100 lei |
upppppppppppppppp
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:09. |
- Copyright 2026 4Tuning