![]() |
JAX-ule!
De ce nu ai facut reclamatia inainte de start?Am si eu o nalamurire! De ce ai reclamat dupa ce ai luat bataie de la SGM?De unde stiai ca SGM-ul avea aceeasi soarta ca tine cu SUA-stiu ca e mult mai puternica decat a lui Robert dar daca a fost mai bun decat tine trebuia macar sa incerce! Nu crezi? A fost fair play din partea ta? De ce nu raspunzi la intrebarea asta?Te-a intrebat si cineva mai devreme exact acelasi lucru! |
Re: Salut baieti
Quote:
|
Nu a fost nimic corect!
GAM-ul a plecat singur in cursa si a venit cu cineva! nu are voie sa fie 2 in masina cand se da la cursa!asa a fost corect? Tu ai procedat corect JAX-ule cand ai vorbit aiurea?De ce ai vorbit dupa cursa?De ce nu inaintea cursei???? |
Multumim pentru raspuns....................................
|
BA \"maryo\"....vezi-ti de ciorba ta....e problema mea de ce am facut asa. daca vrei sa-mi spui ceva vino sa discutam fata-n fata. Si inca ceva...am pierdut cu o jum de masina. deci nu mi-a dat-o rau. Daca eu am 98cp., Robert SGM are vreo110. Daca te uitai la masina mea....eu am 195/55. Pt toata lumea...o sa ma mai dau cu SGM pe 1000m sa vedem atunci.
|
nu am nimic cu Robert si el stie asta. Cu urmatoarea ocazie...ne mai dam.amandoi la A.
|
Masina lui SGM merge 185km/h... verificat pe autostrada mers in paralel cu mine si Honda Civic a lui Aki... Iti urez bafta Jax la viteza finala.. cat despre Fair-Play.. mai ai de invatat!
|
Re:
Quote:
Si ca sa elucidam o enigma de juma de masina sau cat zici tu... SGM a schimbat la 5500rpm... iar masina lui... merge pana la 8000rpm... Inca-odata, bafta sa-l faci... dar iti tre multa bafta :D |
Re:
Quote:
Nu are nimeni nimic cu tine, insa gestul a fost urat si total lipsit de fair-play, iar decizia oficialilor a fost luata pripit, in urma unei simple sesizari, fara o verificare in prealabil...Banuiesc ca se regreta decizia luata... Data viitoare va dati la libere de cate ori vreti si rezolvati disputa...sa vedem, va mai fi sesizat si acolo, in cazul aceluiasi rezultat? |
Pot comfirma ceea ce a spus Bishop!!! ( SGM era langa mine, la 185km/h...) Eram cu 4 oameni in masina...deci nu sunt singurul, era si ZoliaT cu mine...)
Nu mai spun nimik de SGM si de GAM ptr ca nu mai are rost...toata lumea a realizat cum sta treaba!!! :anger: |
Re:
Mai incet cu BA ca nu ne tragem de sireturi!
Stai linistit ca discutam si fata in fata ! Daca tot ai 98 de cai nu o dai si cu mine ca am doar 90 frate! Sa vedem daca ai masina asa de tare!Macar daca recunosteai ca ai facut un gest de TOT CACATUL mai ziceam! Si apropo-nu e doar problema ta pentru ca l-a afectat pe SGM decizia ta-avea locul 2 asigurat si cred ca si SUA vroia ceva mai tare pentru masina lui! Si daca esti asa CORECT de ce esti la A1 cu 98 de cai???De ce nu ai spus:bai oameni buni eu am 98 de cai pe masina-vreau la grupa A-crezi ca se supara cineva??? Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning