![]() |
lol are 286 de cp 4,4 dar mie si touareg v 10 tdi imi place mult :lol:
|
Nici eu n-am condus un X5, in schimb am lovit unul :lol: :lol: :lol:
Si da, pot sa va zic-e o masina \"tare\" :wink: |
cum sa intamplat sha?lai lovit tare? :lol:
|
Quote:
p.s. Masina era a patroanei unde tocmai montasem termopane :lol: . Mare noroc am avut cu portarii, k s-a nimerit sa nu fie niciunul afara. Si logic - atunci am vazut ce poate o dacie :wink: merge binisor dak te grabesti :lol: |
pai si na vazut nimeni si ai plecat? :lol: :lol: :lol:
|
NU am plecat - am FUGIT :lol: :lol: :lol:
|
loooool :wink: :wink: :wink: bine ai facut :lol:
|
Asa am facut si eu cand mi-am spart spoilerul, am atins un C-Klasse in parcare si am taiat-o :D.
|
Eu unul v-as rupe gatul si v-as lua carnetul....binenteles daca mi-ati strica mie masina :lol: :lol: :lol:
|
am gresit cu caii aia putere,scuze! :lol: rusine voua,trebuia sa stati sa platiti omului paguba :lol: sa nu credeti ca vb serios ca nu sunteti singurii!
|
daca si mie mi sar intampla asa sigur nu as sta as face la fel sincer :lol: :lol: :lol:
|
pacat....mie mi-au lovit masina mai des si numai 2 persoane au stat....
nu le-am luat nimic pt. ca mi-a placut ca au ramas si au recunoscut,unul mia pus un bilet in geam cu nr. de tel. Eu nu am lovit niciodata dar nu cred ca as pleca......daca v-ar face voua careva asa nici voi nu ati fi fericiti.... |
Pai stai ca cel putin ce am facut eu nu a fost grav, eu mi-am spart spoilerul si el a avut cateva zgarieturi minore pe bara. Acu 3 ani am intrat intr-o Dacie (parcata neregulamentar) pe un drum laturalnic, si am asteptat ca bou' 2 ore doar doar de-o aparea proprietarul. Pana la urma ne-am intalnit a 2-a zi dimineata la Politie.
Da' deja cred ca suntem offtopic rau :D. |
dz1 unde tia lovit masina in germania?parca nai sti cum sunt corecti mama nui mai suport :lol: :lol: :lol: :lol: da intrun fel este bine asa dar eu inca nu mam obisnuit nu pot sai intelg suna cam rasist dar ..na.... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Vizitatorul eu eram, iar am uitat sa ma loghez pfff.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning