Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Cluj- Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/203-zona-comerciala-cluj-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   Cumpar stopuri Cielo (https://forum.4tuning.ro/203-zona-comerciala-cluj-bazar-servicii-talcioc/26598-cumpar-stopuri-cielo.html)

Lao 07-11-06 17:40

Re: Cumpar stopuri Cielo

Eu aş renunţa oricând la stopurile aste pentru un set de faruri cu geam clar.

frozzen 07-11-06 17:53

de ex : http://www.rxm.ro/upload_images/Imag...ristallamp.jpg

B-64-KTL 07-11-06 18:03

Ok...am aflat pretul.Acum cum facem sa le aducem? Eu cred ca la banii astia sunt foarte multi doritori.

frozzen 07-11-06 18:07

eu unu am intrebat la mai multe firme daca au contract cu streestorm!! am trimis 2 emailuri in engleza la rusi da nu se omoara sa raspunda!daca gasim firma care sa le aduca si pretu ei de vanzare!! ar fi ceva super!:D

DACIA-Wrc 07-11-06 18:12

eu le-am trimis si in franceza...ca m-am gandit ca poate nu stiu engleza :P
si ma gandesc sa le scriu si in germana ca poate...daca vad ca-s interesat o binevoii sa raspunda
eu am gasit la 4000 de lei vechi o rubla ori 5000 mi-o dat 20 mil :d
la 5 milioane acuma si pun bani jos pentru 2 seturi unu de rezerva :P
farurile ci sticla clara stiu de ele de aproape 6 luni dar as vrea angel :P

frozzen 07-11-06 18:21

mai bine schimbam masinile :)))

just kidding!!:D

DACIA-Wrc 07-11-06 23:05

am un preten rus si o zis ca ei nu-ti vor raspunde decat in rusa
maine o zis ca o sa le trimita un mail cu alte detalii
o zis ca de pe site-ul ala o mai cumaprat o data pentru ceva basarabean ceva piese...da o fost problema la vama
o zis ca ar putea sa ma ajute sa mi le aduca in tara in felul urmator, in fiecare saptamana duminica cand vin in cluj sa-mi aduca o bucata daca...sunte-ti interesati...vorbim
o zis ca daca ii sa aduci 10-20-30 de bucati ii complicat pentru ca in vama trebuie data multa spaga cui trebe
chiar si daca ai factura..si cu mai multe bucati tot timpul iasa rau cu rusii
el are un alt coleg de servici care-i basarabean si o zis ca i le da lui cate o bucata si sa aduca cate 2 cand vine.... dar si asa ar dura o vesnicie pentru 10-20 de bucati
alta solutie mai buna eu n-am gasit, daca stiti voi ceva...
am mai aflat ca in odesa ar fi la un pret super mic....la juamte pretu fata de magazin...orice se paote aduce pentru orice masina oricate bucati...numa ca problema mare de tot ii la vama pentru o bucata ii ok pentru mai multe ii baiu
maine dimineata trimite un mail la rusi in rusa si-mi zice ce si cum astept sa vedem
o zis ca 5000 ruble cat ii pretu de pe site ii pret pur informativ pentru europa ii un pret(cel de pe site) pentru ei rusi este 1000-1500 ruble va incerca sa le scoata la pret pentru ei (rusii)
vedem
daca stie cineva ceva firma sau altceva concret sunt interesat
ps: lao o gasit pe site-ul ala rusesc si angel-eyes-uri pentru cielo da pretu ii pe bucata nu pe set, o sa intrebe si pentru alea sunt si lupe
sunt si proiectoare de ceata cu geam clar ai angel-eyes....ar fi mijto sa pui si angel jos in spoiler :P

asteptam raspuns de la rusi daca careva are o idee mai buna ii binevenita oricand

B-64-KTL 08-11-06 01:16

Chiar si asa ar fi bine numai sa le putem aduce si luam pe rand cate un set...unde a gasit angel-ayes...daca se poate niste poze sau link-ul ar fi erfect sa ne facem o parere.

frozzen 08-11-06 02:37

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 614209)
am un preten rus si o zis ca ei nu-ti vor raspunde decat in rusa
maine o zis ca o sa le trimita un mail cu alte detalii
o zis ca de pe site-ul ala o mai cumaprat o data pentru ceva basarabean ceva piese...da o fost problema la vama
o zis ca ar putea sa ma ajute sa mi le aduca in tara in felul urmator, in fiecare saptamana duminica cand vin in cluj sa-mi aduca o bucata daca...sunte-ti interesati...vorbim
o zis ca daca ii sa aduci 10-20-30 de bucati ii complicat pentru ca in vama trebuie data multa spaga cui trebe
chiar si daca ai factura..si cu mai multe bucati tot timpul iasa rau cu rusii
el are un alt coleg de servici care-i basarabean si o zis ca i le da lui cate o bucata si sa aduca cate 2 cand vine.... dar si asa ar dura o vesnicie pentru 10-20 de bucati
alta solutie mai buna eu n-am gasit, daca stiti voi ceva...
am mai aflat ca in odesa ar fi la un pret super mic....la juamte pretu fata de magazin...orice se paote aduce pentru orice masina oricate bucati...numa ca problema mare de tot ii la vama pentru o bucata ii ok pentru mai multe ii baiu
maine dimineata trimite un mail la rusi in rusa si-mi zice ce si cum astept sa vedem
o zis ca 5000 ruble cat ii pretu de pe site ii pret pur informativ pentru europa ii un pret(cel de pe site) pentru ei rusi este 1000-1500 ruble va incerca sa le scoata la pret pentru ei (rusii)
vedem
daca stie cineva ceva firma sau altceva concret sunt interesat
ps: lao o gasit pe site-ul ala rusesc si angel-eyes-uri pentru cielo da pretu ii pe bucata nu pe set, o sa intrebe si pentru alea sunt si lupe
sunt si proiectoare de ceata cu geam clar ai angel-eyes....ar fi mijto sa pui si angel jos in spoiler :P

asteptam raspuns de la rusi daca careva are o idee mai buna ii binevenita oricand

felicitari pt efortu depus! sincer si 2 bucati pe saptamana ar fi suficiente ! eu unu m-as risca la 1 pereche de stopuri si poate pe viitor si angel eyes!!
si daca zici ca pt rusi sunt preturile sub 5000 ruble e si mai parfum!!astept sa ne tii la curent cu detaliile!

DACIA-Wrc 08-11-06 09:50

deci am vb cu pretenu rus o zis ca: deci 5000 ruble is 120 lei adica 1 milion 2 sute de mii de lei romenesti vechi!
Golub: deci ar veni aia un milion 200
: exact
: shi vezi ca e in Rusia
: nu vor face delivery decit pe teritoriu propriu
ii inteb daca makar in Ukraina duc asha ceva
: oricum incercam, nu?

se grabea la lucru azi dimineata...da o sa vb cu el deseara le-o scvris mail
am mai gasit cu ajutorul lui vreo 203 firme din rusia :P ...da nu o avut timp sa-mi traduca tot
asteptam sa vedem ce raspuns primim cu angel-eyes-rurile
pretu de pe site ala 5000 ruble o zis ca ii pentru ei pentru altii (alte persoane in afara de rusi) sunt alte preturi
acuma dimineata i-o intrebat si de modalitatea daca cumva fac trimiteri in romania...care ar fi nimimum de bucati/ transport
asteptam....cum o scris in rusa cum au raspuns cacati dracului cand le-am scris in engleza si franceza nimic nici un cuviintel.
ce oameni :(
lao tu ceva raspuns? sau si la tine ca la mine :d

DACIA-Wrc 08-11-06 09:55

ps: eu incerc sa le scot mai mai eftin...ca acolo mai intra si transportu tre sa-i dau si la asta ceva... daca nu se vor putea aduce decat asa in fiecare week-end cate o bucata...tre sa-i dam si lui ceva acolo... si daca is 120 ron setu is in rai
numa semnalizarile din fata is 700 de mii setu :P
cu angle-yeys-uri astemtam daca iasa manevra... ala sunt 7200 ruble teoretic ar fi sub 2 mil lupele is ceva mai scumpe pe la 8000 ruble nu stiu in lei si mi foarte greu sa calculez :P
putintica rabdare si sper sa se rezolve ca eu imi cumpar 2 seturi de lupe 2 pe angel si 2 stopuri din start la pretu ala... si 4 seturi de ceata din spoiler (il lovesti il crapi.. ) :d

DACIA-Wrc 08-11-06 10:20

http://www.tuning-shop.ru/index.php?...&currentPage=1

la 1 mil xenoane :P
adica nu chia daca 5000 ruble is 120 ron 4600 is cam 110 ron :d teoretic si ochiometric :P

B-64-KTL 08-11-06 10:21

Pai daca este asa ne bagam multi mai multi si luam pe rand (o sapt cineva..o saptamana altcineva).Daca poti sa pui link-ul sau ceva poze cand o sa ai cu angel....Astept cu nerabdare sa vad ce rezolvi.
PS: mi se pare ceva normal sa-i dam si omului ceva ca de.....da' nu se pune problema, sa le aduca si va rasplatit.

DACIA-Wrc 08-11-06 10:43

Контактная информация
Наш телефон: +7(495) 243-07-60
E-mail: [email protected]
Время работы: пн-пт 10:00-19:00 (офис, доставка)
Через Интернет заказы принимаются 24 часа в сутки

adresa firmei si nr de tel daca cineva ii interesat sa sune :P

pa am gasit si strut bar :d chiar nu stie nimeni concret cat costa o rubla la cursul de azi?
angel-eyes nu mai gasesc oricum tre sa ma duc la el sa stea langa mine si eu sa-i zic....si el sa-mi traduca
stiti cine ne-ar putea ajuta...cei din iasi care fac iasi -chisinau ca pe ei vamesi nu-i mai controleaza :d
si atuncea el ar aduce 2 seturi si inca 1 sau 2 soferu autocarului maxi-taxi-ului sau mno..
mi-o zis, momentan asteptam raspuns de preturi concrete si daca fac livrari macar in moldova sau ukraina

B-64-KTL 08-11-06 10:47

Ok...totusi avansam..putin cate putin da' avansam.Sa avansam pana la noi in tara si e perfect.Si eu am cautam cat costa o rubla da' nu am gasit pe nicaieri.

All times are GMT +2. The time now is 18:33.

- Copyright 2026 4Tuning