![]() |
re: e46 simple & clean
Ne dam?:>
|
Am revenit cu niste noutati...
Am facut schimbul uleiului+consumabilele..... Am reusit sa....distrug pragu drept...(intr-o benzinarie..) Am reusit sa..raman fara baterie...dupa ce am fost la gratar...si am lasat usile deschise...+porbagaju+muzica..(in timpul acesta au stat toate luminile de la plafon+porbagaj+muzica ) in jurul a 8 ore....bateria renuntand sa mai "dea" curent la masina....rezultat=>du-te si cumpara clesti....si resusciteaza bateria.... Dupa toate astea ...cred ca o sa ratez e46 meetingu...din anumite cauze... Vreau s-o inmatriculez acuma pe 10..ca sa scap de numerele astea.. Insa as avea si nevoie de un mecanic...bun(de preferat dr taberei/militari) de e46..am observat ca una din role..scoate un anumit zgomot cand trec peste 2500 de ture/3000...cam in toate vitezele... Quote:
|
Din ce an e ? Cat iti iese taxa de poluare ?
|
Quote:
Dar nu platesc taxa..o inmatriculez pe persoana cu handicap de gradul 2..daca vrei mai multe detalii iti trimit pe pm |
Quote:
|
Exact asa stiam si eu...ca trebuie chiar modificata masina sau daca cunosti pe cineva SUS PUS atunci da ai o sansa sa nu ii faci nimic...
Cu toate ca sunt 50% sanse sa mearga si acum cu o "modificare" de 200 de euro |
Quote:
|
Quote:
|
Cat ai dat pe ea?
si cati kilometri ? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Acuma am 137 de mii(aproape) |
15 Attachment(s)
Revin cu noutati....dupa o pauza destul de maricica..
Intre timp......sa va spun sincer....m-am atasat foarte mult de masina(probabil findca a fost prima si luata din banii mei).. Intre timp am trecut prin bune/rele... Am fost sa fac r.a.r-u intre timp...spre surprinderea mea..l-am luat din prima....singura buba fiind frana de mana...(unde am avut o deficienta de franare de 52% parca) Pe data de 14 trebuie sa ma duc la trezorerie sa-mi calculeze odata taxa de inmatriculare..(numai am rabdare) In fine..sa trec direct la subiect.. Masina a stat 1luna si 3 saptamani pe bara.. Attachment 2290587 Dupa ce i-am luat prelata..dupa nici 2 zile...mi-au disparut chederele(ornamentele) Attachment 2290601 Am fost si am cumparat altele de la dezmembrari.. Dupa aceea am inceput montarea Angel-Eyesului si colantarea narilor Attachment 2290599 Dupa aceea am rezolvat o problema cu un sunet la motor..(a fost pe partea de ungere) Attachment 2290609 Iar daca tot a fost la un service...m-am gandit sa schimb si lichidu de racire(antigelu')..Am ales Hepu+apa distilata Attachment 2290605 Expirandu-mi 2seturi de numere ..masina a fost pe trailer Attachment 2290610 Dupa ce am adus-o....a 2-a zi..mi-a disparut si oglinda stanga...Care..era sparta... Attachment 2290606 M-am gandit sa-i schimb toate lichidele...parbriz/frana/servo Am incaltat-o cu anvelope de iarna.... Attachment 2290602 Cand sa dau jos cauciucurile de vara...Antifurtul a cedat...alta distractie alti bani.. Attachment 2290640 Folie proiectoare galben/portocaliu (PUSA DE MINE,cred ca am s-o schimb nu-mi place cum a iesit).. Attachment 2290604 Bateria dadea semne REALE de oboseala....cand au venit -3 grade...a cedat...m-am decis s-o schimb tot cu una...dar pe masura...(cea veche avea 50AH bmw oem)..am ales s-o schimb cu una Bosch de 70Ah Attachment 2290600 Dupa...o spalare +degresare...ca la mama acasa:)) Attachment 2290608 Dupa ce...scaunu fata dreapta a suportat niste "greutati" mi-a cedat plasa de airbag.....a trebuit s-o rezolv si p-asta..(fix inainte cu 3 zile de rar). Attachment 2290649 O sa revin si cu alte poze..cand le voi descarca din aparat Attachment 2290603 |
Frumos e46...sa ai parte numai de drumuri bune cu el...
Un e46 sau e39 imi doresc si eu dar mai am de asteptat vreo 3-4 ani:ashamed: Nu incerci sa ii dai in judecata cu inmatricularea? |
las man ca data viitoare punem amandoi folia aia :))
succes cu titiul :D |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning