Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 21.11.2004 (https://forum.4tuning.ro/71-bucuresti-21-11-2004.html)
-   -   Care vi s-a parut cea mai tare cursa? (https://forum.4tuning.ro/71-bucuresti-21-11-2004/2652-vi-parut-tare-cursa.html)

Mr.Nice 24-11-04 08:42

La multa lume nu i-a venit sa creada cum d a plecat porschele asa prost... nici mie... oricum se vedea pe sofer k nu prea le avea... dar felicitari pt. curaj. Am si eu o intrebare : deaorece am ajuns mai tarziu pe baneasa ( jandarmii) vreau sa stiu dak toyota celica portocalie sau mazda rx8 (ddb-ul) s-au dat (si intre ei sau cu alte masini)... 1100 S ( S = Spectacol Suprem)

PEACE
:peace:

zetemte 24-11-04 10:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
La multa lume nu i-a venit sa creada cum d a plecat porschele asa prost... nici mie... oricum se vedea pe sofer k nu prea le avea... dar felicitari pt. curaj. Am si eu o intrebare : deaorece am ajuns mai tarziu pe baneasa ( jandarmii) vreau sa stiu dak toyota celica portocalie sau mazda rx8 (ddb-ul) s-au dat (si intre ei sau cu alte masini)... 1100 S ( S = Spectacol Suprem)

PEACE
:peace:

Nu au dat.

F_L_R 24-11-04 23:23

Toyota(GUS) si Mazda (DDB) doua masini superbe dar ghinionul este ca ambele nu erau perfecte pentru cursa (probleme tehnice). Au venit amandoi pentru ca sunt prietenii nostri si sangele nu ar fi circulat bine prin venele lor lipsind.

EvLSant0S 24-11-04 23:29

:lol: sangele? sau v-power`u ?

Zyx 25-11-04 01:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Cred ca multa lume se intreaba \"de ce fugea Seatu' ala asa\" ?Avea chip tuning,cati cai....?!
Cine poate sa raspunda la aceasta intrebare?

Pai... dintr-un motor obisnuit de 1.9TDI, prin schimbarea turbinei, a intercoolerului, a ambreiajului (care include si volanta usurata) si a softului, s-a ajuns la puterea de... 220-230 cp si un cuplu undeva pe la 480-500Nm. Vreau sa mentionez ca la aceasta cursa masina nu a fost impinsa la maxim... Spun asta deoarece cu acest pachet se poate ajunge la puterea de 250-260cp si cuplu... cacalau... Si, daca mai punem si sistemul 4x4 (de unde plecarile ca din... ce vreti voi) iese ceva frumos... si ... economic (de, e motorina) :D

polifem 25-11-04 10:56

masina ... ca sa zic asha ... este inca in RODAJ cu noua turbina :P:P:P ...

EvLSant0S 25-11-04 11:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Zyx\"
Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Cred ca multa lume se intreaba \"de ce fugea Seatu' ala asa\" ?Avea chip tuning,cati cai....?!
Cine poate sa raspunda la aceasta intrebare?

Pai... dintr-un motor obisnuit de 1.9TDI, prin schimbarea turbinei, a intercoolerului, a ambreiajului (care include si volanta usurata) si a softului, s-a ajuns la puterea de... 220-230 cp si un cuplu undeva pe la 480-500Nm. Vreau sa mentionez ca la aceasta cursa masina nu a fost impinsa la maxim... Spun asta deoarece cu acest pachet se poate ajunge la puterea de 250-260cp si cuplu... cacalau... Si, daca mai punem si sistemul 4x4 (de unde plecarile ca din... ce vreti voi) iese ceva frumos... si ... economic (de, e motorina) :D

aha bun , si acum vin si eu cu 2 intrebari :

1: Cat a costat toata treaba ?
2: Cam cat crezi ca o sa reziste motorul ala ?

Zyx 26-11-04 02:22

Bine naibii ca e pe locul 2 macar... k sa zic asa. Ma refer la intrebarea cu motorul si rezistenta lui. Altceva fratilor, nu stiti sa intrebati?! Chiar nu v-ati saturat sa tot puneti intrebarea asta?! Cat sa tina? Intreaba-l pe Catalin cat a tinut motorul lui! Io, unu' stiu ca inca tine. O sa tina mai putin decat cel de serie... Sau depinde de cum se da in el. Corect? Bine marja asta inseamna, dupa parerea mea... in jur de, sa zicem, 50.oookm. Deci, in loc sa tina 500.oookm, va tine, poate, 350.oookm. Sunteti culmea fratilor cu intrebarea asta, serios... Si, de costat, a costat in jur de 5.ooo e.

Gratzian 26-11-04 02:53

la parte de soft, se procedeaza de multe ori, cine isi permite, si seatul galben SIGUR isi permite, sa faca schimbari de optimizare numai inainte de cursa sa obtina maxim, si dupa cursa sa refaca setarile....
nu sa mearga asa 350.000 km

Bogdan_16v 26-11-04 10:04

Zyx, la povestea cu economia iar te contrazic... :lol: Cand jumatate din motorina iese nearsa pe evacuare, despre ce economie mai vorbim?? Poate cea de timp :lol: ...hai sa fim seriosi, cred ca masina respectiva consuma mai mult decat un 1.8 T stock, cel putin in regim de oras...performante fara consum mare nu exista nicaieri in lumea asta...iar cat despre fiabilitate, fi sigur ca motorul ala, daca merge tot timpul pe setarea respectiva, nu va vedea 200k niciodata intreg...
Dar, oricum, pana o sa crape, o sa traga bine de tot...

polifem 26-11-04 11:32

sa anuntz ... inca o data ca mashina nu era urcata la max ???? :D ...

shi oricum ... daca iti faci o mashina asha ... crezi ca el nu shtie ca nu o sa ii reziste prea mult? ... chill... :D

cr0n0s 26-11-04 12:33

vin si eu cu o mica curiozitate... cat consuma?

SpyDer_ThE 26-11-04 18:31

Da ce tot aveti cu cat o sa tina ? De curiozitate cati Km faceti pe an ? Eu nu am avut masina si nici nu stiu pe nimeni care sa fi avut masina mai mult de 150k. Asa ca mai lasati-l si pe el saracu cu intrebariile astea ....

1100 S 27-11-04 15:01

1 Attachment(s)
cea mai tare cursa :D

Ultrase_tico 27-11-04 16:26

1 Attachment(s)
Craiova liniutze :arrow:

All times are GMT +2. The time now is 17:14.

- Copyright 2026 4Tuning