![]() |
Re: dacia de oradea
husa de pe volan becurile de la faruri si stopurile fa ceva cu ele ca in fata da senzatia de nesiguranta si arata urat desigur,iar in spate arata a bataie de joc cu negru ala.in rest ce sa zic nu cred ca se mai poarta vinilin pe banchete.
|
Auzi ciubaca jantele is la 4 mil toate 4 shi cu cauciuc cu tot shi is in 3 prezoane sau shi tu itzi batzi joc????
|
saluttttttttttt mai traiesti :P
bah ...maine vi la moa???????? |
bah r3sp3c7 nush daca vin ca ma pun sa tapitzez interioru asta un pic shi mai am in porbaghaj ceva.........
|
bah paul ...... mai baga nishte poze cu mashinutza :P
shi cu noile modificari >:D< |
Re: Dacia simpla
4 Attachment(s)
Nu am nus ce modificari din cauza Malaiului:P....adica noah nu am Bani .......sry
|
noah cam naspa...se shi vede ca mai am de lucru enorm de mult......dar noah....orice tuning are un inceput.....shi sper sa nu mai fiu luat la badjocura..........sincer poate am gresit ca am vb asha cu cei de aici dar imi cer scuze shi mai ales fatza de TAU..sorry TAU
|
TAU iarta-l ca-i baiat bun >:D<
|
TAU_TAU_TAU_ guru TAU!
|
bah manciur ... acuma sincer ...tu tot timpul esti asa de ironik...... tzie chiar nimik nu iti place.... am vazut foarte multe posturi de ale tale........shi peste tot acelasi manciur..... bine ca toate mashinile is coji ..banuiesc ca a ta este perfecta :|
SRY de offtopic |
tu ai avut bani sa bagi in mashina .... noi nu... facem shi noi ce putem shi cum putem ....
sau mai bine lasa |
da, 3 prezoane cu cauciucuri de iarna
|
ciubaca vezi ca ai private message
|
da.........din now aceiashi problema....nu stiu de ce admini nu ii dau afara pe cei care intra pe forum doar sa-si bata joc de cei care vor doar niste sfaturi .......sau ceva pareri..........oricum...CIUBACA..shi MANCIUR.....ms de sfaturi........
|
vreau si eu jenti in 3 prezoane:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning