Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia.html)
-   -   A APARUT O MASINA NOUA IN ORAS- UN URSULETZ BATRAN DAR NU OBOSIT (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia/264177-aparut-masina-oras-ursuletz-batran-obosit.html)

RS WYS 06-07-11 10:03

Re: A APARUT O MASINA NOUA IN ORAS- UN URSULETZ BATRAN DAR NU OBOSIT

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 4425571)
F.bine arata masina, modificarile aduse sunt f.bune si fac diferanta. Simplitatea masini o face sa fie mai aparte si o arata cu bun gust.In momentul de fata este cel mai bun ursulet din Alba din mai multe puncte de vedere.Nu vreau sa se super bunul meu prieten Gusti, dar il tot bat la cap sa refaca si el "ursuletul ".Pe galeriile de evacuare o sa pui fase de azbest pt. o racire mult mai buna?sunt f.ieftine ,in jur de 150 lei rla de 15 L, si 5cm lat.Eu am pe masina si nu mai e caldura mare in compartimetul motor.Spor la munca si daca putem ajuta si noi se poate conta, avem destule relatii;)

Multumesc mult de aprecieri si as vrea sa ma ajutati cu o parere referitor la culoarea masinii. Sa o fac alb perla sau un albastru deschis peste care sa vina un lac special . Masina va fi vopsita la Sebes de Cristi (Bolbo)

BTL-gordini 06-07-11 13:57

12 Attachment(s)
In general gusturile nu se disc., dar un mic ajutor pot da .Ti-am pus niste poze cu cele 2 culori.Ca o parere pers. . cel alb vopsit cu culorile M in partea din fata o prinde cel mai bine. si fara celel scrisuri de rally.Asa o arata f.bine si clasica si cu tenta sportiva si din ce stiu eu in romania nu este nicuna facuta asa.E old schooll.
Ti-am pus si cateva poze cu masinuta mea.Daca e nevoie de ceva ajutor,pareri.dani-0723090748

popasan 07-07-11 16:34

Asa-i Dani, ca ti-o luat ceva vreme pana ai cautat pozele cu ursii aia:lol:

RS WYS 07-07-11 20:38

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 4447367)
In general gusturile nu se disc., dar un mic ajutor pot da .Ti-am pus niste poze cu cele 2 culori.Ca o parere pers. . cel alb vopsit cu culorile M in partea din fata o prinde cel mai bine. si fara celel scrisuri de rally.Asa o arata f.bine si clasica si cu tenta sportiva si din ce stiu eu in romania nu este nicuna facuta asa.E old schooll.
Ti-am pus si cateva poze cu masinuta mea.Daca e nevoie de ceva ajutor,pareri.dani-0723090748

Am hotarat o fac alba cu dungile de la Bmw doar ca nu asa se mari ca astea din poza

yulasinio 08-07-11 10:40

De ce nu investesti banii intr-un motor decat sa kituiesti si sa vopsesti masina

RS WYS 08-07-11 23:04

Quote:

Originally Posted by yulasinio (Post 4451375)
De ce nu investesti banii intr-un motor decat sa kituiesti si sa vopsesti masina

Pentru k VREAU SA IMI PLACA CAND MA UIT LA EA . Si ptr k atunci cand pui un motor trebuie sa ai si pe ce sa- l pui . Dupa parerea mea este inutil sa pui un motor tare pe o masina cu pb de rugina . A mea nu are pb mari dar are cateva mici pb si vreau sa le remediez . Si dupa parerea mea culoarea pe care o avea masina este prea banala . Nu este o simpla chituire , masina se vopseste la unul dintre cei mai buni vopsitori din zona si costa f mult ptr k nu vreau sa o vopsesc intr-un garaj de bloc. Cred k un tuning la masina inseamna sa o scoti din anonimat atat ca si aspect cat si ca motor, sunet samd . Cam asta este opinia mea in materie .

RS WYS 09-07-11 08:50

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 4447367)

Dani esti prin zona in weekend ? Poate ne gasim la o cafea

BTL-gordini 11-07-11 16:06

Sunt tot prin zona , ca nu lucrez in weekend, si putem disc.

RS WYS 30-07-11 08:38

Astazi am revazut masinutza mea - se lucreaza inca la tablarie . Sper ca pe saptamana viitoare sa fie gata de vopsit

Capone_street 05-08-11 14:20

Quote:

Originally Posted by RS WYS (Post 4496509)
Astazi am revazut masinutza mea - se lucreaza inca la tablarie . Sper ca pe saptamana viitoare sa fie gata de vopsit

contacteaza-ma dupa ce e gata :)

RS WYS 18-08-11 10:49

8 Attachment(s)
Revin cu cateva poze de la urs. A ajuns in sfarsit dupa multa munca in cabina de vopsit. Vopsitoria a fost facuta la Sebes la Torent (Cristi- Bolborea ) . Ca si vopsea initial am vrut sa o fac alb -Alpin Weiss de la BMW dar parca era prea banala. Am incercat cu un alb de la Mercedes AMG dar parca era prea crem . Pana la urma am facut o combinatie de alb cu violet si a iesit cam asa ceva.

RS WYS 18-08-11 10:51

Culoarea nu se vede bine in poze ptr ca sunt facute cu telefonul in cabina de vopsit. Abia astept sa o vad la lumina. Este altceva.

BTL-gordini 30-08-11 16:09

Florin frumos a iesit masinuta , eu am vazut-o pe strada.

BTL-gordini 16-09-11 13:13

1 Attachment(s)
Ti-am pus o poza cu desenul de pe o masina, si inlocuirea R-ului cu M si polo cu BMW, iar sta foarte bine.Vb.cu laura sa-ti faca in corel sa vezi c-um iar sta.

popasan 31-10-11 16:18

Dom'le ceva poze mai noi sa vada si lumea cum arata masina acum:-P

All times are GMT +2. The time now is 18:27.

- Copyright 2026 4Tuning