Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 21.11.2004 (https://forum.4tuning.ro/71-bucuresti-21-11-2004.html)
-   -   Cum a fost??? (https://forum.4tuning.ro/71-bucuresti-21-11-2004/2636-a.html)

MaF|OtU 21-11-04 19:19

Of Of maryo :!:
Daca nu ai observat deja majoritatea s-au plans de locul spectatorilor :!:
Asa ca eu cam deasta cred ca s-au manifestat asa :!:

maryo 21-11-04 19:25

Daca tu crezi ca a fost normala reactia aia e ok!
Daca mai crezi ca e normal sa stai la 50cm de masini de 200 si de cai la fel e ok!Si daca tu crezi ca merita sa-ti rupa carevA picioarele doar ca sa vezi \"mai bine\" la fel e parerea ta!

B-18-C Y F 21-11-04 19:27

Sunt curios daca ce-i care se cred \"soferi\" si care fac atata \"misto\" de fete...au macar masina sau au macar curaj sa isi aseze masinile la start cu o fata.... :roll:

COObra 21-11-04 19:28

pot sa va spun oficial ca pozele vor fi in seara aceasta pe site

MaF|OtU 21-11-04 19:29

maryo nu a specificat nimeni pana acum la ce distanta se aflau oamenii :!:
Acum ca am aflat ... este adevarat .. nu e un comportament adegvat ... :!:

:peace: :peace:

viviesp 21-11-04 19:35

Bah Mafiotule mai slabeste-ne ca deja esti Super ABERANT!

Gabi_323i 21-11-04 19:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"minirally\"
in caz k nu stiai alcatel..ieri sa anuntat k la 12 se face ultima inscriere!cat sa nu vb despre indemanarea org d nsl aku kteva sapt..in care sa intarziat..de sau plictisit si oamenii...(de pe margine)..asa k..

poate vroiai sa zici ca s-a anuntat ca la 14 se da drumul la masini pe pista

mafiotule, lasa-ne, lasa-ne, imi murdaresti monitorul cu :!: tale + ca in 2 pagini ai mai multe mesaje decat toti care au postat aici la un loc :lol: :lol: :lol: :lol: si nu ai zis nimic concret :?

DnI 21-11-04 19:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"COObra\"
pot sa va spun oficial ca pozele vor fi in seara aceasta pe site

multumim pentru munca depusa in special zoliat si coobra pentru ca le-au degerat mainile pe aparatele foto.
asteptam materialele :wink: :wink:

Stella 21-11-04 19:46

1 Attachment(s)
Bai baieti, cred ca aveti o problema grava cu fete voi ! cum se intampla de numai voi nu le-ati vazut acolo? nu sunteti destul de rapizi ? :D

alcatel 21-11-04 19:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"minirally\"
in caz k nu stiai alcatel..ieri sa anuntat k la 12 se face ultima inscriere!cat sa nu vb despre indemanarea org d nsl aku kteva sapt..in care sa intarziat..de sau plictisit si oamenii...(de pe margine)..asa k..

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
UNIUNEA NATIONALA PSD + PUR Ilfov in colaborare cu AUTO CRONO si Midnight Racers organizeaza cursa de indemanare la Prisma in data de 20:11:2004 incepand cu ora 11.00
. Cat de curand mai multe detalii . Cursa va incepe la ora 11.00 . Inscrierile incep la ora 09.00. Rog reprezentantii cluburilor sa ma contacteze pentru formulare de inscriere sau sa posteze o lista cu masinile participante . Am atasat o copie a contractului pentru locatia PRISMATOWN parcare . Specific ca incercam sa organizam aceasta cursa de mai bine de o saptamana , multa lume stie treab asta . Deci a nu se interpreta ca ar avea vreo legatura cu cea anuntata de LR & NSL . Nu avem nimic cu ei si sunt asteptati ca orice alt club .

no comment

ferocus 21-11-04 19:59

apropos de filme...a inregistrat cineva ce s-a dat la protv?
am inteles ca a aparut startul meu ratat (ford focus argintiu)

daca il are cineva, il vreau si eu

Skillzu 21-11-04 20:17

2 Attachment(s)
a fost chiar frumos.nush exact ce s-a intamplat la sfarshit de nu i-a mai lasat sa faca spectacol.oricum celica(portocalie) shi rx-8(negru) au facut ceva spectacol....pacat ca nu prea l-a vazut multa lume-au facut in timp ce se dadeau in timp ce altii erau la libere(spre sfarshit).
mdu-u a dat nishte drift-uri frumoase(shi cu scatei pe deasupra)

SpeedeR 21-11-04 20:26

Pakat k a fost frig :(

in rest a fost super frumos....

Sgm - unii chiar nu stiu sa piarda ..asta e...tot sia luato.... toti stim k ai fi ajuns pe podium... depindea de dacia de la pitstop

sa stricat un pic dupa ce toti specatorii \"simtiti\" au inceput sa fuga pe pista, de park era cva pe gratis :) ....

Bravo Insomnia, pt locurile obtinute, Ice ,pt debut :lol: , 4tuning, si clor care au uitat de frig pt aceasta pasiune....

LA MULTI ANI NSL!!!

EvLSant0S 21-11-04 21:01

1 Attachment(s)
Gabi , bishop , speeder , michael , sgm , aicad , map`u :P , Nsl Doru :D la 11 dim , in victoriei , inghetzand de cald :P

Eryka 21-11-04 21:05

:peace:

eu am ajuns la 12 acolo :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 08:12.

- Copyright 2026 4Tuning