![]() |
Of Of maryo :!:
Daca nu ai observat deja majoritatea s-au plans de locul spectatorilor :!: Asa ca eu cam deasta cred ca s-au manifestat asa :!: |
Daca tu crezi ca a fost normala reactia aia e ok!
Daca mai crezi ca e normal sa stai la 50cm de masini de 200 si de cai la fel e ok!Si daca tu crezi ca merita sa-ti rupa carevA picioarele doar ca sa vezi \"mai bine\" la fel e parerea ta! |
Sunt curios daca ce-i care se cred \"soferi\" si care fac atata \"misto\" de fete...au macar masina sau au macar curaj sa isi aseze masinile la start cu o fata.... :roll:
|
pot sa va spun oficial ca pozele vor fi in seara aceasta pe site
|
maryo nu a specificat nimeni pana acum la ce distanta se aflau oamenii :!:
Acum ca am aflat ... este adevarat .. nu e un comportament adegvat ... :!: :peace: :peace: |
Bah Mafiotule mai slabeste-ne ca deja esti Super ABERANT!
|
Re:
Quote:
mafiotule, lasa-ne, lasa-ne, imi murdaresti monitorul cu :!: tale + ca in 2 pagini ai mai multe mesaje decat toti care au postat aici la un loc :lol: :lol: :lol: :lol: si nu ai zis nimic concret :? |
Re:
Quote:
asteptam materialele :wink: :wink: |
1 Attachment(s)
Bai baieti, cred ca aveti o problema grava cu fete voi ! cum se intampla de numai voi nu le-ati vazut acolo? nu sunteti destul de rapizi ? :D
|
Re:
Quote:
Quote:
|
apropos de filme...a inregistrat cineva ce s-a dat la protv?
am inteles ca a aparut startul meu ratat (ford focus argintiu) daca il are cineva, il vreau si eu |
2 Attachment(s)
a fost chiar frumos.nush exact ce s-a intamplat la sfarshit de nu i-a mai lasat sa faca spectacol.oricum celica(portocalie) shi rx-8(negru) au facut ceva spectacol....pacat ca nu prea l-a vazut multa lume-au facut in timp ce se dadeau in timp ce altii erau la libere(spre sfarshit).
mdu-u a dat nishte drift-uri frumoase(shi cu scatei pe deasupra) |
Pakat k a fost frig :(
in rest a fost super frumos.... Sgm - unii chiar nu stiu sa piarda ..asta e...tot sia luato.... toti stim k ai fi ajuns pe podium... depindea de dacia de la pitstop sa stricat un pic dupa ce toti specatorii \"simtiti\" au inceput sa fuga pe pista, de park era cva pe gratis :) .... Bravo Insomnia, pt locurile obtinute, Ice ,pt debut :lol: , 4tuning, si clor care au uitat de frig pt aceasta pasiune.... LA MULTI ANI NSL!!! |
1 Attachment(s)
Gabi , bishop , speeder , michael , sgm , aicad , map`u :P , Nsl Doru :D la 11 dim , in victoriei , inghetzand de cald :P
|
:peace:
eu am ajuns la 12 acolo :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning