![]() |
Re: Renault Clio 2.2 RS
|
Piesa pozele.:D
|
6 Attachment(s)
Si de la mine 2-3.....
|
Superba poze , imi plac f.mult jentile de megane :flower:, masina este cumva megane rs?:suspiciou
|
Mai mult ca sigur :)
|
4 Attachment(s)
Astazi am schimbat pozitiile cu LEDuri, am facut un mic experiment cu trimurile si farurile au primit un polish, multumita celor de la http://www.polish-faruri.ro/ .
|
Au iesit bine farurile...acum sa speram ca si vor ramane asa cat mai mult timp :)
|
daca vrei sa ramana asa cumpara folie de faruri transparenta si scapi de matuire.
On: frumoasa rau masina. o raritate pe la noi |
E si asta o idee...doar ca folia de faruri/stopuri se zgarie destul de repede...
|
da e si asta un inconvenient, sau se invata si le polisheaza el singur, o fi buna de ceva xerapolu?
|
Quote:
de asta s-a dus vorba ca polishul pe faruri nu tine ! polisharea dureaza 15 minute, restul de o ora dureaza reconditionarea lui ceea ce multi nu fac pt ca implica munca si costuri pe care nu stiu sa si le gestioneze. on topic 8) tare clio :D:D |
1 Attachment(s)
Salut, masina este absolut superba/impecabila. Este modelul meu de masina preferat. Din ce observ din poze, jantele sunt de Clio RS Jean Ragnotti.
Momentan mi-am indeplinit visul cu achizitionarea machetei statice a acestui modelul la scara 1:18. Numai bine! |
|
Misto. 5DMkII? ;)
|
Quote:
Foarte frumoasa masinuta :peace::D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning