![]() |
Re: VAND SPL DYNAMICS SPL-460D1A
NU SE MAI VINDE....E PACAT DE EL...
|
Quote:
|
CADO,CADO,CADO...ca nou...la cutie....SAPTAMANA ASTA 1200 LEI!!!! NOU IN MAGAZIN ESTE 2500 LEI...eu nu il folosesc ca nu am loc in masina pt el...
|
1 Attachment(s)
pfffffffff ... nu am bani ca il trimite-ai langa fratiorul lui :lol::lol::lol::lol:
|
sunt niste difuzoare exceptionale...mie unul mi-au placut si imi plac foarte mult dar portbagajul ma obliga sa il vand...nu am spatiu deloc...
|
asa este . sunt foarte multumit de el si eu. daca nu il dai pana in vara til iau eu :lol::lol::lol: si la cum se vinde ... posibil sa am sanse:lol::lol:
|
Poate isi gaseste totusi vre-un proprietar ca vreau sa imi iau si eu ceva mai mic...iar la pretul care il are ar trebuii sa se vanda repede...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Nu prea cunosti povestea...Le-am luat cand aveam Oltcitul si aveam doua puse in wall...unul s-a vandut ( cel de la tine) si a mai ramas acesta care am zis ca il pastrez pentru mine....am cumparat focusul,am instalat toate cele si la final am tras concluzia ca nu mai ramane loc si pentru el.te-ai prins???:D
|
Quote:
|
Defapt nu e cel de la tine ma scuzi...e cel de la dany sxx :D ...
Habar nu am ...eu in general ma apuc de proiect si stabilesc dorinta dupa ce ma vad cu banii in mana...:-)..nu vreau sa imi distrug visele singur... |
Urgent...cash 1200 lei....schimburi 1600 lei ( doar cu subwoofere potente si impecabile) peste 2500 lei este in magazin...
|
Urgent, se mai tine la vanzare cateva zile ...este nou si pretul este nesimtit de mic... daca nu se vinde il pun pe masina....
|
:lol::lol::lol: vine varaaaa .... si abia asteapta sa-si reintalneasca fratiorul :lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:03. |
- Copyright 2026 4Tuning