![]() |
Re: Toyota Levin/Trueno AE 86
10 Attachment(s)
pot sa zic ca sunt unul din fericitii posesori a acestei minunate masini.Ce pot sa va zic masina este o adevarata bijuterie nu am cuvinte sa o descriu....Am sa revin cu mai multe amanunte pe masura ce o sa le cereti....
Eu sunt din Iasi ID-ul meu de mess este judecator_06 0740 874740 Aline felicitari pentru masina poate dai un telefon sau un buzz pe mess si intra si pe www.aeu86.org e un forum de AE86 in Europa...gasesti acolo can tot ce vrei piese sh,piese noi,masini..etc intra si da un ochi |
Quote:
Ai un nr de telefon ceva? Poate daca esti din timisoara ii lasi un biletel cu nr meu de telefon 0740874740...Spune-i la om ca sunt interesat de masina lui si sa dea un telefon,un bip,un mesaj ceva.....Ms |
4 Attachment(s)
ceva poze interior.....
|
is la faculta in timi , daca o s-o mai zaresc ,voi lasa un bilet
300000 km ??? cam mult , eu de abia am facut spt trecuta 100.000 pe Corolla mea si ii din 80. oricum arata frumos , mi se pare sau mai ai scaunele originale ? |
e cu scaunele originale nu are 300 000 are 242 000......
|
Quote:
|
sa stii ca nu prea ii arata km astia....Cat despre motor a fost refacut acum 3 ani cam 30-40 000 km la cota R1....nu am ce sa reprosez la motor este extraordinar.....schimbi cu ea in 7000 RPM si nu tuseste motorul deloc....este o nebunie de masina....
Top speed in treapta 1 70km/h in treapta 2 100 km/h in treapta 3 140km/h in treapta 4 170 km/h in treapta 5....dumnezeu cu mila ca nu am ajuns pana acolo :sad: nu de alta da pe drumurile noastre nu prea am avut unde |
Salut.Sunt Alin din Otelu-Rosu.Scuze ca nu am raspuns dar am fost plecat din tara.Ma bucur ca mai este cineva (de care stiu)cu o masina ca si a mea in tara.Daca vrei putem vorbi pe mes. alin.filip de obicei seara.
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
te rog eu ia eleronu ala jos
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ai tranformat-o in motocicleta?!?!?!?!:))
A fost una hatchback de vanzare in buletinulatuo acum vreo 6 luni ....albastra din ploiesti.... Eram cat p'aci sa o cumpar dar m-am gandit de 10 ori pentru ca arata cam jalnic....dar nu e nik sunt fericit cu ceea ce mi-am luat acum!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning