Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   20.11.2004 - INDEMANARE - CRONO CV (https://forum.4tuning.ro/70-20-11-2004-indemanare-crono-cv.html)
-   -   Curse + politica=lipsa de RESPECT (https://forum.4tuning.ro/70-20-11-2004-indemanare-crono-cv/2627-curse-politica-lipsa-respect.html)

ion 23-11-04 16:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"JKV\"
Eu, nu o sa ma duc sa votez. Votul este un drept nu o obligatie. Asta e parerea mea. Nu vreau sa ma gandesc dup-aia daca am votat cu cine trebuie, sa ma cert cu lumea ca de ce n-am votat pe altu' s.a.m.d. Din punctul meu de vedere, scena politica actuala nu cuprinde un partid in care eu sa-mi regasesc principiile.

Si acum sa recunoastem ca ideea cu avionasul a fost beton. Sincer, eu cand l-am vazut am simtit nevoia sa aplaud...ca se agatase si banner-ul respectiv de el, e partea a doua....

Intr-adevar scopul scuze mijloacele. Ei ne-au ajutat, noi i-am ajutat. Eu nici nu prea vad ajutorul nostru sincer. Ca nu am facut mare lucru. Am intins cateva banner-e si am pus cateva sticker-e cu numele lor si-atat. In fine e treaba lor.

Proba de iresposabilitate.
Oare PSD+DA stie ca va folositi chiar si de ei sunteti in stare sa calcati pe cadavre sa va ridicati din anonimat.
Niciodata pana acum nu am vazut atat de multa inganfare si prostie.

Lucian 23-11-04 16:28

Deci e clar ca mama ta ti-a ascuns oglinda !

WYK-ul 23-11-04 16:40

Propun sa se scoata numarul de mesaje postate, poate asa nu o sa mai scrie toti de dragul de a scrie ceva, Ion, nu inteleg pana la urma care e problema ta? In primul rand e P.S.D.+P.U.R. (D.A. - e opozitia). Ce te deranjeaza pe tine? Ca s-a organizat cursa? Ca participantii si spectatorii au fost incantati de eveniment? Sau ca PSD+PUR a contribuit?

ion 23-11-04 17:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Deci e clar ca mama ta ti-a ascuns oglinda !

A mea e fermecata si mereu imi spune ca Lucian e cea mai urata fata.

ion 23-11-04 17:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"WYK-ul\"
Propun sa se scoata numarul de mesaje postate, poate asa nu o sa mai scrie toti de dragul de a scrie ceva, Ion, nu inteleg pana la urma care e problema ta? In primul rand e P.S.D.+P.U.R. (D.A. - e opozitia). Ce te deranjeaza pe tine? Ca s-a organizat cursa? Ca participantii si spectatorii au fost incantati de eveniment? Sau ca PSD+PUR a contribuit?

Spalate pe ochi si o sa vezi mai bine.
Nu ma deranjeaza nici PSD , nici PRM,... ma deranjeaza ca aici altcineva culege roade, nu cine a organizat de fapt ci cine tipa mult mai tare.
Ma deranjeaza ca unii mr-isti jignesc fara sa fie penalizati.
Laudarosenia asta murdara.
De ce le iei apararea, de ce esti credul, cum crezi ca au organizat ei ceva?
Pana acum nu au facut nici o competitie, pe toate l;e-au facut altii ei au ajutat poate.

Lucian 23-11-04 17:34

Ioane , este ca mori de ciuda ca MIDNIGHT RACERS A ORGANIZAT O CURSA LEGALA LA PRISMA ?????

WYK-ul 23-11-04 17:35

Eu am fost si am vazut ca ei s-au ocupat de organizare, si au facut-o bine dupa parerea mea. Nu am de ce sa le iau apararea, fiecare club cu-ale lor, Ion, zici ca ai 32 de ani, parerea mea e ca ar trebui sa fi ceva mai matur, ia-o ca pe un sfat, si nu mai sari la gatul omului asa din orice... mai gandeste-le si tu...

blazeyblaze 23-11-04 17:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ion\"
Quote:

Originally Posted by \"JKV\"
Eu, nu o sa ma duc sa votez. Votul este un drept nu o obligatie. Asta e parerea mea. Nu vreau sa ma gandesc dup-aia daca am votat cu cine trebuie, sa ma cert cu lumea ca de ce n-am votat pe altu' s.a.m.d. Din punctul meu de vedere, scena politica actuala nu cuprinde un partid in care eu sa-mi regasesc principiile.

Si acum sa recunoastem ca ideea cu avionasul a fost beton. Sincer, eu cand l-am vazut am simtit nevoia sa aplaud...ca se agatase si banner-ul respectiv de el, e partea a doua....

Intr-adevar scopul scuze mijloacele. Ei ne-au ajutat, noi i-am ajutat. Eu nici nu prea vad ajutorul nostru sincer. Ca nu am facut mare lucru. Am intins cateva banner-e si am pus cateva sticker-e cu numele lor si-atat. In fine e treaba lor.

Proba de iresposabilitate.
Oare PSD+DA stie ca va folositi chiar si de ei sunteti in stare sa calcati pe cadavre sa va ridicati din anonimat.
Niciodata pana acum nu am vazut atat de multa inganfare si prostie.

prost esti tu
si se scrie ingaMfat in inganfat

kelie 23-11-04 18:47

Intrebare????????

De ce nu v-a sponsorizat PSD +(cruce) PUR pana acum. DE CE doar acum cand le-a ajuns cutitul la os? De ce s-au gasit tocmai in campanie electorala. Cineva spunea ca degeaba a sponsorizat PSD-ul, ca el nu va vota cu ei. E vorba despre un om, sau poate doi...zece...douazeci, poate o suta de oameni care nu vor vota. Dar ganditi-va cati oameni au participat la cursa si cati au fost spectatori: parerea mea este ca sponsorizarea A AVUT UN SCOP PE CARE L-A ATINS...Faptul de a te face frate cu draq ca sa treci puntea nu este deloc laudabil. Una este sa fii sponsorizat de SPRITE, o bautura inofensiva si alta e sa te amesteci putin(chiar daca fff putin) in politica. Politica este o treaba murdara si asta presupune ca participantii s-au murdarit si ei putin. Eu unul nu as mai fi organizat cursele deloc....Este doar parerea mea. CREDETI CA O SA VA MAI SPONSORIZEZE PSD-ul MAI DEVREME DE 4 ANI? ASTEPT RASPUNS LA INTREBAREA ASTA.

Lucian 23-11-04 18:51

Re: Intrebare????????

Quote:

Originally Posted by \"kelie\"
De ce nu v-a sponsorizat PSD +(cruce) PUR pana acum. DE CE doar acum cand le-a ajuns cutitul la os? De ce s-au gasit tocmai in campanie electorala. Cineva spunea ca degeaba a sponsorizat PSD-ul, ca el nu va vota cu ei. E vorba despre un om, sau poate doi...zece...douazeci, poate o suta de oameni care nu vor vota. Dar ganditi-va cati oameni au participat la cursa si cati au fost spectatori: parerea mea este ca sponsorizarea A AVUT UN SCOP PE CARE L-A ATINS...Faptul de a te face frate cu draq ca sa treci puntea nu este deloc laudabil. Una este sa fii sponsorizat de SPRITE, o bautura inofensiva si alta e sa te amesteci putin(chiar daca fff putin) in politica. Politica este o treaba murdara si asta presupune ca participantii s-au murdarit si ei putin. Eu unul nu as mai fi organizat cursele deloc....Este doar parerea mea. CREDETI CA O SA VA MAI SPONSORIZEZE PSD-ul MAI DEVREME DE 4 ANI? ASTEPT RASPUNS LA INTREBAREA ASTA.

Da ! Ne va mai sponsoriza PSD-ul. De fapt .. ei ne-au ajutat sa facem aceasta cursa la capitolul aprobari. Can dcineva dadea telefoane la ministrul Oprea si la Prisma pt a anula cursa noastra , PSD-ul ne-a tinut spatele. Acum ai inteles ? Si , da , ne va mai ajuta si pe viitor , dar probabil fara baner sau alte materiale promotionale.

kelie 23-11-04 19:00

Parerea mea este ca nu prea se pupa politica cu cursele de masini...fie ele si legale.[/list]

Lucian 23-11-04 19:04

Eu zic ca nu au nimic in comun dar pentru a avea un \"spate\" care sa ne permita sa facem fata la \"competitie\" .... ce sa facem ?! Eu zic ca e bine asa .

MARIO_BMW 23-11-04 20:15

sal

Dogule laso mane asa nu e nevoie sa fii asa complexat.....nu au zi ce a zis Lucian ? interese peste interese .... resperct LUCIAN .....salut :roll:

MARIO_BMW 23-11-04 20:16

re

Eu stie sa vorbeste romaneste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: scuze pt greseala :D \" nu ai auzit \" era :D

MARIO_BMW 23-11-04 20:20

sal

De unde dreaq a mai aparut si Ion asta ..frate lasa-neeeeee eeee dute cu copilariile astea la clasa a 1 a ... ba faceti ce faceti si tot aparetzi specimene dastea ale naturii. :evil:

All times are GMT +2. The time now is 09:29.

- Copyright 2026 4Tuning