![]() |
Re: Propuneri sticker E30 Meeting 2011
Chiar e faina propunerea lui Waste, imi place din ce in ce mai mult. Acuma asta e. Aranjat ca lumea si cu un contur fain era cea mai tare dintre toate. Ar fi avut votul meu.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc pentru voturi, propunerea castigatoare cu nr. 2 este a mea.
Sa imi comunicati cui trimit macheta in format vectorial. Sa ne vedem cu bine. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asadar acesta este stickerul cu cele mai multe voturi ! Cat de curand il vom posta "printat" sa vedeti cum arata!
va fi realizat cu modificarea de rigoare - Dirste -Darste ....sper sa nu uite cei care se ocupa de stickere:) |
Quote:
Vezi: http://www.campingdirste.ro/ . Sa nu faceti stickerul dupa acest jpg. O sa va dau fisierul original convertit la curbe. Spuneti unde sa il trimit. |
mai ai alta versiune fata de ce mi-ai trimis mie miercuri?
|
Quote:
|
nu prea mai inteleg...pana la urma care este stickerul ales? nu e cel cu dunga rosie ?
mie la numerotarea din primul post asa mi-a iesit ... catalin...astept mail de la tine :D |
Quote:
|
multumesc de lamurire
am inteles acum |
11 Attachment(s)
am postat cateva poze cu stickerele printate, mie personal nu imi plac asa cum sunt. a fost aleasa propunerea nr 2, sa incercam sa o modificam putin, parerea mea este ca ar trebui neaparat colorat, in varianta actuala parca e decupat din ziar. un contur ar arata f bine zic eum sa se vada ca are o margine stickerul, nu ca e o poza decupata
|
aualeu .. se lipesc pe exterior ????
cam nasol - inseamna ca nu o sa tina o viata :) asta e, spalam ursul mai rar |
inca nu stiu daca le putem face sa se lipeasca pe interior, oricum astea sunt doar un autocolant simplu, nu e rezistent la apa, dar sunt scoase doar ca sa vedem cum arata in realitate lipite pe masina
|
Sincer nu imi plac cum arata pe masina, daca nu aveau fundal cred ca aratau mai frumos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning