![]() |
Re: My Tigra
Da un clio symbol.....connsuma putin si nu e pretentios la gropi :D ...uite cum imi cunosc vecinii:-)
http://www.protv.ro/stiri/divertisme...-numerosi.html |
cand o sa te vad p-acasa o sa te salut
|
Prin focsani cand mai vii ? Sa ne cunoastem si noi ...
|
Foarte frumoasa masinuta, ti-am vazut-o si eu azi pe Baba Novac, n-am vazut prea mult din mers, dar oricum, arata mult mai bine live. Cam cat te-au dus modificarile pana acum? Bafta & keep on tuning, ca e o masina super:D
|
salut . foarte mijto . masina . paintul este de nota 10 . felicitari . ai grija de ea ;)
|
Quote:
Multumesc pentru aprecieri, iar in momentul de fata am vinil pe masina dar anul viitor se va transforma in paint cu siguranta:-). Acum astept evacuarea de la irmscher si alte chestii prin interior...pedale schimbator de viteze..diverse....si gata cu joaca si incept sa strang bani pentru un kit turbo. :D |
6 Attachment(s)
Am adaugat cateva poze recente...cu tigru in salbaticie:D
|
7 Attachment(s)
Poze de la buzau + o cupa Best Paint job :oops:
|
Unde ai facut desenele ? La ce firma ? Cat te-a costat ? ms
|
ti-am trimis un pm:-)
|
trimite-mi si mie acelasi pm plsss
|
trimis :-)
|
Te vad aproape in fiecare zi pe Barbu Vacarescu dimineata in jur de 8, 8 jumate, Salut!
Vine super grila Irmscher ;) |
Ma grabesc spre munca, daca ma vezi la si jumatate deja am intarziat :D
Nici grila ta nu e mai prejos :-) ...acum astept de la irmscher sa vina evacuarea +pedalele sport....dar mai dureaza un pic |
Ms ... am primit PM'u ;) ... Obs ca de exterior te-ai ocupat ... interior nimic ? volan , dvd , subwoofere , lcd ??? spor in continuare la bani si tuning ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning