![]() |
15 Attachment(s)
Quote:
Insonorizare vopsea cauciucata + folie pee aluminizata. Am insonorizat toata masina (cost total ~100lei)...si cateva poze Quote:
Deocamdata pe player suna destul de interesant, sa vedem pe amplificator ce.o zice :D |
Re: Maşina mea: Vauxhall Astra G
Aveam in gand alta astra cand am zis 35 mm, my bad :-), imi place cum a iesit locul de la roata de rezerva, mult mai bine decat la altii. Nu ti sau dus cateva clipsuri cu care se prind panourile de pe usi?
|
10 Attachment(s)
Quote:
Ca tot nu am ce face, sa mai postez ceva poze & video cu vechiul sistem ;) https://www.youtube.com/watch?v=ibUA_DIKpUM https://www.youtube.com/watch?v=g9MCDn-INkQ |
4 Attachment(s)
Am reusit si am tras cablajele pe ea, montat amplif pt sunet, montat voltmetru si, ca tot am avut ceva timp liber, si ceva materiale m.am apucat sa fac o incinta mai de SPL cum s.ar zice... arata cam "frumos" , nu am gasito la tomberon garantez :))... Mai este de lucru la ea oricum, i.am dat un mic test asa cum este pe amplif de 180w si suna destul de bine, sa vedem dupa ceva "modificari" pe la ea si pe amplif mai sanatos cum s.o auzi ;)
|
Cu "dulapul" ăla ce ai făcut?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
masinuta a primit un set de jante astazi :), trebuie sa le dau un polish cred ca pe saptamana viitoare
|
da... da .. frumase.. ca seamana cu ale mele :lol:
dai polishu :evil: |
om mai tampit ca tine, nu am vazut :))))))))
sti la ce ma refer :)))))) |
Quote:
|
ma, e bine ca nu esti nesimtit :))
ii ziceam lui alex bmw |
Quote:
|
frumoase jantele!baga-le polish la greu si o sa fie :shock:8):-)
ce marime sunt? |
Quote:
15" cauciucuri 195/50 R15 82V |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning