![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
Quote:
Oricum bafta la ea si numai bine cu ea |
6 Attachment(s)
Una calda si una rece.
Calda: a primit numerele la care visam de ceva vreme, si suporti noi. Rece: Nu stiu cum am reusit sa rup 3 palete de la ventilatorul de racire. Am observat si o sudura bizara la prindere. L-am comandat nou plus ulei, filtre si bujii. Ma gandesc ca din cauza improvizatiei ( sudurii ) cumva la forja a atins in protectia radiatorului si s-au rupt. Acum masina tremura putin la ralanti si m-am ales si cu o pwzzda de toata frumusetea pe capota :writers_b |
Vezi ca e vascu sudat pe direct, palele s au rupt din cauza ca au ajuns la o turatie mult mai mare, schimba vascul cu unul noi si nu o sa mai ai probleme, o sa vezi ca dupa ce il schimbi o sa se simta motorul mai ok, o sa traga mai bine.
|
felicitari man, sa o stapanesti sanatos si fara incidente
|
Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. . . bine ca ai salvat-o din maninile fostului proprietar ca cine stie ce "tuning" ii mai facea:D. . . spor mai departe
|
Salut!
E super frumoasa masina. Imi plac mult jantele si culoarea si ca e ingrijita. Sa o stapanesti sanatos,si fara incidente neplacute. :) |
Arata bine.
Oricum,sunt convins ca o sa iasa ceva frumos asa cum a iesit si cu e46. Deci,spor si sa o vedem asa cum ii sta bine. Modificari simple si de bun gust si va fi ok. |
hai fa un gest si da-mi mie jantele :twisted:
|
Quote:
Quote:
|
dupa mine cred ca aripa o sa cada direct pe cauciuc,deci nu o sa fie vorba de tras aripa,ci mai mult de taiat.
|
2 Attachment(s)
De azi vad si in spate :)
|
Quote:
|
Am pus material de prelata si m-am chinuit 6 ore sa-l aliniez.
|
si cum l-ai prins ? si ce grosime are materialul ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning